Företag

Leads till företag – Köpa leads och adresser till företag

Kvinna ritar kurva som pekar uppåt

Det är inget ovanligt att se entreprenörer hamna i ekonomiska fällor, särskilt inom marknadsföring. En del tror fortfarande på traditionell annonsering i tidningar, radio och tv men det är få som lyckas.

Det är sant att man kan nå ut till många, men är det verkligen det du vill? Om du svarar ja på frågan bör du se över dina marknadsföringsaktiviteter noggrant. Blundar du för problemet så kan de slå hårt på din ekonomi.

De misslyckade effekterna i traditionella medier har lett till att många företagare vänt sig till byråer som Leadsson. De vill identifiera sin målgrupp och hitta leads till företag utan att spendera en förmögenhet på reklam.

Fördelarna med att köpa leads till företag är många:

  • Du får adresserna direkt i en excellista. Slipp onödiga kostnader i dyra tidningar, radio- och tv-reklamer.
  • Leverans av företagsadresser sker alltid inom 24 timmar efter beställning.
  • När du köper leads till företag får du alltid en personlig säljare som sköter hela beställningen och framtida samarbeten.
  • Målgruppen kommer förstå varför du kontaktar dem. Vid annonsering i traditionella medier är det lätt hänt att du når ut till oönskade kunder, eller kunder som du inte ser någon potential i.
  • Om du väljer alternativet att köpa leads till företag har du också förmånen att kontakta dessa bolag via telefon, e-post eller genom ett vanligt postutskick.

Mer fördelar hittar du på vår FAQ-sida.

Fördelarna är många och du bestämmer själv hur du vill spara pengar. Att köpa leads till företag från Leadsson är ett utmärkt alternativ, både för dig som inte vill lägga ut för mycket pengar, men också för dig som vill effektivisera din försäljning.

Begär din offert och starta din resa i dag!

 

Previous ArticleNext Article