Frågor om adressköp?

Här kan du söka svar på dina frågor eller läsa mer i vår FAQ-sektion nedan

Vanliga frågor som våra kunder ställer

Fördelarna är många med att köpa leads. Om du verkligen vill effektivisera ditt arbete rekommenderar vi att du tar hänsyn till det som tar din effektiva tid. Istället för att samla in data på egen hand får du adressurval smidigt från Leadsson.se inom bara 24 timmar.

Det är inget ovanligt om du får ett felaktigt telefonnummer eller en ogiltig e-postadress. Privatpersoner såväl som företag byter kontaktuppgifter. Detta är något som Leadsson.se tar hänsyn till även om vi inte kan stå för deras beslut. Läs mer i villkoren om du vill få reda på vad som kompenseras.

Vi levererar samtliga leads inom 24 timmar efter beställning. Observera att vi inte levererar något under röda dagar.

Alla kan köpa leads på Leadsson.se. Är du privatperson förutsätter vi att du är över 18 år och kreditvänlig. Företagare behöver ange organisationsnummer och fullständiga adressuppgifter.

Betalning sker till bankgiro som anges på fakturan om inget annat anges.

Obetalda fakturor går automatiskt vidare i kravhanteringen. En påminnelseavgift på 500 kronor utfärdas. Därefter lämnas en kopia till kronofogdemyndigheten för indrivning.

Ja, under förutsättning att du gör det i ditt eget namn.

Ja. Moms tillkommer med 25 % på inköpsvärdet. Samtliga priser som presenteras av Leadsson.se är exklusive moms, även de som presenteras i e-postmeddelanden från vår kundsupport.

Du skickar ett e-postmeddelande till kundservice (@) leadsson.se. Vår kundtjänst svarar inom 24 timmar.

Har du fler frågor?

Tveka inte över att kontakta vår kundservice om du har fler frågor. Vi finns här för att hjälpa dig.