Affärsdata

Gör ditt arbeta lättare och köp affärsdata hos Leadsson för att enklare nå ut till potentiella kunder.
Vi är en självklar samarbetspartner inom leads, adresser och annan information du kan behöva.
Nå ut till företag på ett effektivt och enkelt sätt.

Leadsson tillhandahåller all affärsdata du kan behöva

Effektivisera ditt arbete genom att få tillgång till den affärsdata du behöver för att enklare nå ut till potentiella kunder. Det finns ingen anledning att du ska kontakta företag som inte är intresserade av dina tjänster eller produkter. Därför kan du hos Leadsson köpa den affärsdata du behöver snabbt, enkelt och effektivt. Vi hjälper dig även att ta fram ett urval som täcker din målgrupp och därmed gör ditt arbete lättare. 

Hos Leadsson kan du vara säker på att vi brinner för våra kunder och gör allt för att du ska få den bästa kundservicen du kan tänkas få. Våra urval, adresser och annan relevant data du behöver är alltid uppdaterad och färsk. På det här viset kan du vara säker på att du får precis den informationen du behöver för att kunna driva en framgångsrik kampanj. Du har alltid kontakt med samma säljare både för första beställningen och alla framtida sådana. På det sättet blir det enklare för oss att uppfylla dina krav och behov på bästa sätt. 

En användare som sitter framför datorn

Som en av Sveriges största aktörer inom leads och affärsdata hjälper vi dig gärna att gå vidare med din beställning. Begär en offert genom att fylla i fältet till höger. Därefter kontaktar en av våra företagssäljare dig med en offert – snabbt, smidigt och enkelt. Det är självklart gratis att begära en offert.

Köp affärsdata – Begär en offert!

Vi gör affärsdata enkelt

Vi tillhandahåller affärsdata för alla ändamål. Begär en offert så återkommer vi med prisuppgifter och förslag. Din offert är inte bindande och det kostar inget att få en offert. Vi hjälper dig gärna!

Ska du köpa affärsdata? Därför ska du välja Leadsson!

Väletablerad aktör sedan 2012
Affärsdata från en etablerad aktör
Vi älskar kundservice, det kommer du märka!
Enkel och digital tjänst
Yngre kvinna och äldre man framför dator

Använd affärsdata för att göra din kampanj mer framgångsrik 

Att driva en framgångsrik kampanj kräver rätt information och rätt uppgifter. Om du riktar din kampanj efter den affärsdata du beställt hos Leadsson kan du enklare nå ut till potentiella kunder. Det är trots allt viktigt att spendera tiden du har på ett effektivt sätt. Det är också vad vi hjälper dig med genom att förse dig med all den informationen du behöver både snabbt och effektivt. Vilket låter dig fokusera på att sköta annat istället. 

Leadsson slog upp sina dörrar under 2012 och har en lång och gedigen erfarenhet inom leads, adresser och annan data för både privatpersoner, företag, myndigheter, organisationen och föreningar. Du kan alltid vara säker på att all information är korrekt och färsk samt att vi levererar informationen snabbt och effektivt. Fyll i en offertförfrågan här på sidan eller till höger med dina krav, önskemål och behov. Vi kontaktar dig sedan med ett prisförslag och leveranstider så snabbt som möjligt. Vi kan då också hjälpa dig med råd och annat du kan behöva för att få den affärsdata du behöver.

Inget krångel när du väljer Leadsson 

Du behöver aldrig sitta i långa telefonköer eller krångla med supportformulär. Du har en personlig kontakt hos oss som sköter alla dina beställningar och hjälper dig på bästa möjliga sätt och vis. På det här sättet kan du alltid få den snabbast möjliga hjälpen. Framförallt garanterar det att du slipper krångel och kan sköta all kontakt med samma person. Den personen har också all kunskap som krävs om din verksamhet för att ge dig de bästa råden, urvalen och se till att du får den affärsdatan du behöver. 

Varför du ska välja Leadsson för att köpa din affärsdata

  • Funnits på marknaden sedan 2012 och är nu marknadsledande inom leads, adresser och annan relevant data du behöver. 
  • Alla adresser, urval och leads är uppdaterade och färska. 
  • Vi brinner för våra kunder och ger dig alltid den bästa kundservicen. 
  • Helt digital tjänst som är både snabb och effektiv. 

Välj ut uppgifterna du behöver vid beställning av affärsdata

Det viktigaste är att du som kund blir nöjd och får precis det du behöver för att sköta din verksamhet. Att driva en kampanj kräver trots allt tillgång till uppdaterad information som låter dig nå ut till dina potentiella kunder. Det gör att du alltid kan välja ut precis den informationen du behöver få tillgång till här hos Leadsson. 

Vi tillhandahåller de flera uppgifterna du kan behöva. Det kan inkludera information om bolagsform, geografisk plats, antal anställda och bransch. Om du istället behöver tillgång till information om privatpersoner kan det sorteras utifrån ålder, boendeform, kön, geografisk plats och mycket annat. Målet är trots allt att ge dig tillgången till den affärsdata du behöver för att arbeta mer effektivt. Att ha tillgång till den informationen kan låta dig nå ut till rätt person som kan tänkas vara intresserad. 

Skräddarsy din affärsdata efter dina behov 

Vi finns här för att ge dig informationen och den affärsdata du behöver. Det innebär att du kan skräddarsy din beställning att innehålla information som du själv väljer. Det kan också innebära att du kan sortera ut sådan information du inte behöver. Att välja det som gör din verksamhet lättare och mer effektiv är trots allt målet vi har här på Leadsson. Vi kan också samla in information som du själv specificerat, dock tar detta lite längre tid och måste förbeställas. 

Du ska alltid kunna känna dig trygg och säker på att du får tillgången till den informationen du behöver. Se därför till att du redan i offertförfrågan väljer ut vad du behöver för att vi lättare och snabbare ska kunna hjälpa dig med det du behöver. På det här sättet kan du snabbare komma igång med din kampanj. 

Hur går jag vidare för att köpa affärsdata? 

Du börjar alltid med att fylla i en offertförfrågan här på sidan. Efter detta mottar du en bekräftelse på att vi mottagit din förfrågan. En av våra säljare går sedan igenom dina önskemål, krav och behov för att kontakta dig med ett prisförslag. Vanligtvis sker detta inom 24 timmar även om det kan ta längre tid vid röda dagar och helgdagar. 

Vem kan köpa affärsdata? 

Alla kan köpa affärsdata hos Leadsson, oavsett om du driver ett svenskt eller utländskt företag. Det enda du behöver är ett organisationsnummer. 

Betalning vid beställning

Hos Leadsson går det att betala med flera betalningsalternativ. Det görs en individuell bedömning utifrån din offertförfrågan om vilka alternativ som kan erbjudas. Nystartade företag, företag med skulder eller företag som gjort en stor beställning betalar alltid i förskott. Det är helt säkert och tryggt att köpa affärsdata hos Leadsson och du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.