Öka din närvaro bland föreningar

Upptäck kraften i direktkommunikation med föreningar. Med Leadssons skräddarsydda mejladresser når ditt budskap fram snabbare och effektivare än någonsin.

Nå ut direkt till engagerade föreningar
Effektivisera din marknadsföring genom att rikta dig direkt till föreningars inkorgar.
Skapa långsiktiga relationer med föreningar
Använd våra kvalitetslistor för att bygga starka band och samarbeten med föreningar över hela landet.
Optimera din marknadsföringsbudget
Fokusera dina resurser där de gör mest nytta och öka din ROI med målinriktade kampanjer.

Skräddarsydda mailadresser för föreningar

Att nå ut till rätt föreningar kan vara utmanande. Med Leadssons tjänst får du tillgång till en omfattande databas med mejladresser till föreningar som är noggrant segmenterade för att matcha din målgrupp. Oavsett om du siktar på idrottsföreningar, kulturella sammanslutningar eller välgörenhetsorganisationer, kan vi hjälpa dig att skapa riktade och effektiva mejlutskick.

Arbetsplats
Bro framför fjordutsikt

Bygg långsiktiga partnerskap

Vår tjänst är mer än bara en databas med mailadresser; det är en bro till varaktiga relationer. Genom att rikta dig till föreningar som delar dina värderingar och intressen, kan du bygga en grund för samarbeten som varar år efter år. Vi hjälper dig att kommunicera ditt budskap på ett sätt som resonerar med föreningarnas mål och behov.

Effektivisera din marknadsföring

Med tillgång till de rätta mejladresserna kan du minska spill i din marknadsföring och säkerställa att varje krona spenderas på att nå ut till de mest relevanta mottagarna. Våra listor gör det möjligt för dig att skicka skräddarsydda erbjudanden och information direkt till de föreningar som är mest benägna att engagera sig i ditt budskap.

Medarbetare på kontor
Splash app

Vem passar tjänsten för?

Oavsett om du representerar ett företag som söker sponsringsmöjligheter, en ideell organisation som vill utöka sitt nätverk, eller ett eventbolag som vill marknadsföra dina evenemang, är våra mejllistor till föreningar det perfekta verktyget för att öka din synlighet och nå ut till engagerade grupper. Vårt erbjudande består av mejladresser till privatpersoner, beslutsfattare, föreningar, bostadsrättsföreningar, myndigheter, och organisationer.

Processen för att komma igång

Begär offert
Inled din framgångsresa genom att begära ett prisförslag. Berätta för oss vilken typ av föreningar du vill nå, så skräddarsyr vi en lösning för dig.
Service
Vårt engagerade säljteam tillhandahåller en offert baserad på dina unika behov och mål. Vi guidar dig smidigt genom beställningsprocessen.
Motta din skräddarsydda lista
När ditt urval är klart, levererar vi din anpassade lista med mejladresser direkt till din angivna e-postadress, redo för dina kampanjer.

Vanliga frågor och svar kring mailadresser till föreningar

Hur aktuella är mejladresserna till föreningarna?

Alla våra mejladresser uppdateras regelbundet för att säkerställa högsta möjliga relevans och kvalitet.

Kan jag välja föreningar baserat på geografiskt område eller intresseområde?

Ja, våra listor kan segmenteras baserat på geografiskt läge, intresseområde och andra kriterier för att passa just dina behov.

Följer tjänsten GDPR och andra dataskyddslagar?

Absolut, vi följer GDPR och andra relevanta lagar för att säkerställa att all kommunikation är etisk och laglig.

Vad gör jag om jag inte är nöjd med resultatet av min kampanj?

Vi strävar efter att våra kunder ska vara helt nöjda. Kontakta oss för rådgivning och support för att förbättra framtida kampanjer.

Hur snabbt kan jag förvänta mig att få min lista?

Leveranstiden kan variera beroende på listans omfattning och specifika krav, men vi strävar efter att leverera så snabbt som möjligt.

Är det möjligt att få en provlista innan jag gör ett fullständigt köp?

För att upprätthålla integriteten och kvaliteten på våra listor erbjuder vi inte provlistor, men vårt team kan ge dig all information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut.

Kan jag uppdatera min lista med mejladresser över tid?

Ja, vi erbjuder tjänster för att uppdatera och underhålla dina listor för att de ska förbli relevanta och effektiva.