Så fungerar processen när du beställer adresser och urval

 

Enkelt, bara några klick bort

Vi är glada att du överväger våra tjänster för att berika ditt affärsnätverk. För att ge dig en klar bild av vad vi erbjuder, låt oss börja med en översikt av vårt sortiment. Hos oss finner du en bred samling av adresser och urvalsmöjligheter, inklusive e-postadresser och fysiska adresser anpassade för att nå ut till företag, privatpersoner, beslutsfattare, föreningar, bostadsrättsföreningar, myndigheter, organisationer och fastighetsägare. Utöver detta erbjuder vi affärsdata, leads, ringlistor och mycket mer för att stödja dina marknadsförings- och försäljningsstrategier. Om du är intresserad av att skräddarsy ditt urval, eller vill förbättra ett befintligt register, inled processen genom att begära en offert. Se hur vi kan anpassa vår service för att möta dina behov.

Man med dator och hörlurar
Grupp män som arbetar

Så går det till

  1. Begär en offert: Starta processen genom att fylla i ett formulär med ditt namn, företagsinformation, kontaktuppgifter, önskad volym och specifikationer för det urval eller de tjänster du är intresserad av.
  2. Offertpresentation: En av våra erfarna säljare kommer att kontakta dig för att presentera en skräddarsydd offert. Det är viktigt att notera att denna offert är helt icke-bindande. Du har full frihet att överväga vårt erbjudande och besluta om du vill fortsätta med en beställning.
  3. Orderbekräftelse: När du accepterar offerten, påbörjar vi arbetet med din order omedelbart. Vi håller dig informerad genom hela processen och återkommer till dig med den färdiga leveransen.
  4. Leverans: Din beställning levereras direkt till din e-post i form av en Excel-fil, redo för dig att använda och integrera med dina befintliga system eller databaser.
  5. Betalning: Fakturering sker efter leverans, men vissa tjänster kan kräva en förskottsbetalning. Vi erbjuder flexibla betalningsalternativ, inklusive kortbetalningar, för att förenkla processen för dig.

Vi finns här för att hjälpa dig

Kundservice medarbetare

På vår plattform är ditt företags tillväxt och framgång kärnan i allt vi gör. Vi erbjuder en bred palett av anpassade tjänster – från exklusiva leads och e-postadresser till detaljerade affärsdata, samt kontaktlistor för både privat- och företagssektorn. Vårt mål är att förstärka din närvaro på marknaden genom att utrusta dig med de mest effektiva verktygen och strategierna för att nå din idealpublik.

Vårt engagerade team av specialister är här för att ge dig insikter och stöd, optimera dina marknadsföringsinsatser och maximera din konverteringsfrekvens. Vi förstår att varje företag har unika utmaningar och mål, och vi är ivriga att erbjuda skräddarsydd rådgivning som speglar just dina behov. Oavsett om du är i behov av att förbättra kundengagemanget, öka dina försäljningssiffror eller utforska vilka av våra tjänster som bäst kompletterar din verksamhet, står vi beredda att assistera.

Vi välkomnar dig att kontakta oss för en personlig konsultation. Låt oss tillsammans utforska hur våra tjänster kan bidra till ditt företags framgång. Ta steget idag för att lära dig mer om hur vi kan stödja dig i att nå och överträffa dina affärsambitioner.