Tjänster inom leads och adresser

Funderar du på att köpa adresser till företag, myndigheter, privatpersoner eller föreningar? Här kan du läsa mer om vårt tjänsteutbud.

Nyfiken på hur våra adresser kan hjälpa er?

Låt oss berätta hur vi kan hjälpa er att nå ut till rätt målgrupper. Begär en offert! En av våra personliga säljare kommer att återkomma inom 24 timmar.

Investera i framtiden – investera i bra adressurval

Oavsett om du vill köpa adresser till privatpersoner, företag, myndigheter, organisationer, olika typer av ägare eller föreningar så är adressurvalet en investering för framtiden. Vi vill vara med och se ditt företag växa. Låt oss visa dig vilka digitala adresstjänster du har.

Avancerad teknologi för adresshantering

Allting sker digitalt på nätet

Flexibla tjänster där kunden bestämmer

Vi hjälper dig att lyckas – med strategiska adressurval

Vi är en väletablerad aktör och har goda referenser. Oavsett om du är erfaren av adressurval eller ny inom området så finns vi alltid här för att hjälpa dig på traven.

Rådgivning

Premium-support

Personliga säljare

Företag, organisationer och föreningar

Om du vill köpa leads till företag kan det vara bra att veta vilka segment som är intressanta för ditt ändamål. Nedan kan du se vilka variabler och filtreringsmöjligheter som ges.

 • Bolagsform
 • Branscher
 • Personal (Antal anställda)
 • Geografisk position (Postorter, orter och län)
 • Omsättning

Följande uppgifter ingår:

 • Företagsnamn
 • Adress inklusive postnummer och ort
 • Telefonnummer
 • E-postadress (kan tilläggas)
 • Faxnummer
 • Telefonnummer
 • Branschbeskrivning
Privatpersoner

Fördelen med att köpa leads och adressuppgifter till privatpersoner är att du själv kan bestämma hur de demografiska variablerna ska se ut. De vanligaste urvalen består oftast av namn, adress och telefonnummer. Dock kan du bestämma om du vill få ett utdrag på en målgrupp med anknytning till en viss ort, med ett särskilt intresse eller något annat samband.

Leadsson.se skräddarsyr ditt urval utifrån dina behov och önskemål. Vi har även möjlighet att kombinera tjänsten med leadgenerering eller datainsamling.

Kontakta oss för gratis rådgivning och konsultering.

Användningsområden

Så fort du får urvalet skickat bestämmer du själv vad du vill använda det till och när du vill använda materialet. Våra leads kan användas för massutskick, direktreklam, e-postmarknadsföring, telemarketing eller någon annan form av uppsökande verksamhet.

Lead Generation och datainsamling

Om du har en kampanj och behöver speciella leads kan Leadsson hjälpa dig att hitta de högkvalitativa leadsen som skräddarsys efter dina behov. Utöver försäljning arbetar vi även med lead generation och datainsamling. Dessa två kan se ut på olika sätt men kännetecknas oftast av två skilda insamlingsmetoder.

Om du vill veta mer om våra tjänster eller vill få mer information om hur vi kan hjälpa till med lead generation, rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst. Vi har fri rådgivning och hjälper våra kunder med att fatta rätt beslut.

Lead Generation via telefonsamtal

Ett annat sätt att samla in data är via telefon. Även om det kan vara tidskrävande kommer du garanterat få högkvalitativa leads i världsklass. Den här metoden kan användas om du vill samla in uppgifter om exempelvis beslutsfattare, större bolag, chefer eller annan data.

Vi har också möjlighet att utföra registervård, dvs. att vi kontaktar samtliga företag eller privatpersoner i era register för att uppdatera registret med korrekta uppgifter. Era register kan också samköras med digitala system om ni föredrar automatisk bearbetning.

Lead Generation på nätet och sociala medier

Leadgenerering kan även görs genom sociala medier och webben. Genom våra samarbetspartners, sociala kanaler och webbsidor kan vi enkelt nå ut till olika typer av konsumenter för att generera leads och adresser för just era kampanjer. I praktiken genereras leads genom landningssidor, frågeformulär, tävlingar och namninsamlingar. Adresserna kan sedan användas för att nå ut till skräddarsydda målgrupper som har ett särskilt intresse eller som faller inom ramen för en specifik kundkategori.

Priset för ovanstående tjänst varierar beroende på hur kampanjen kommer byggas upp. Kontakta gärna vår kundtjänst för att få en offert.

Betygsätt våra tjänster inom adresser till företag
5

Din feedback är värdefull

Leadsson arbetar aktivt med uppföljningar för att säkerställa att våra produkter, tjänster och service uppfyller våra kunders förväntningar. Därför uppskattar vi all form av feedback som kan göra oss ännu bättre. Har du varit i kontakt med oss eller beställt tjänster från Leadsson? Betygsätt oss gärna genom att klicka in ett betyg i omdömesfunktionen nedan.

Sending
Kundernas genomsnittliga betyg
4.76 (256 röster)