Kontakta BRF-föreningar i hela Sverige

Upptäck hur våra skräddarsydda mailadresser till bostadsrättsföreningar kan revolutionera ditt sätt att kommunicera och driva din verksamhet framåt.

Direktkontakt med beslutsfattare i bostadsrättsföreningar
Få omedelbar tillgång till de som fattar viktiga beslut inom bostadsrättsföreningar.
Effektiviserar dina marknadsföringskampanjer
Använd våra noggrant utvalda mailadresser för att skicka riktade kampanjer som ger resultat.
Sparar tid och ökar din ROI
Slipp slösa tid på att söka kontaktuppgifter. Våra listor gör det möjligt för dig att direkt nå din målgrupp.

Skräddarsydda mailadresser till bostadsrättsföreningar

 

Att nå ut till bostadsrättsföreningar med ditt erbjudande har aldrig varit enklare. Med Leadssons tjänst får du tillgång till en databas med mailadresser som öppnar dörren till potentiella affärsmöjligheter. Vare sig det gäller tjänster inom fastighetsskötsel, renoveringsprojekt eller energieffektiviseringslösningar, kan vi hjälpa dig att rikta dina budskap direkt till relevanta kontakter.

Man pratar i telefon
Hund i BRF-lägenhet

Bygg värdefulla relationer

Med vår databas som verktyg kan du bygga långvariga relationer med bostadsrättsföreningar. Detta är din chans att etablera ditt företag som en pålitlig partner inom din nisch. Genom direktkommunikation kan du effektivt presentera dina tjänster och produkter, och skapa en grund för framtida affärer.

Effektiv marknadsföring med precision

 

Våra listor över mailadresser till bostadsrättsföreningar är noggrant sammanställda för att ge dig bästa möjliga precision i dina marknadsföringsinsatser. Det innebär att varje mail du skickar har större chans att nå fram till en intresserad part, vilket minskar spill och ökar dina chanser för framgång.

Kvinna som pratar i telefon
Splash app

Vem kan dra nytta av tjänsten?

 

Oavsett om du representerar ett byggföretag, en leverantör av fastighetstjänster, eller erbjuder produkter som är speciellt anpassade för bostadsrättsföreningar, är vår tjänst utformad för att hjälpa dig att nå ut till din målgrupp. Vi gör det enkelt för dig att direkt kommunicera med potentiella kunder och påskynda din försäljningsprocess genom att erbjuda ett komplett erbjudande – mejladresser till privatpersoner, beslutsfattare, föreningar, bostadsrättsföreningar, myndigheter, och organisationer.

Så kommer du igång

Begär ett prisförslag
Initiera din framgångsresa genom att begära ett prisförslag. Beskriv vilken typ av bostadsrättsföreningar du vill nå, så tar vi fram en skräddarsydd lösning.
Få personlig service
Vårt dedikerade säljteam tillhandahåller en offert baserat på dina önskemål. Vi guidar dig genom processen så att du snabbt kan komma igång med dina kampanjer.
Motta din lista
Efter att ditt urval är klart skickar vi mailadresslistan direkt till din angivna e-postadress, redo att användas för dina marknadsföringsbehov.

Vanliga frågor och svar kring tjänsten

Hur uppdaterade är mailadresserna?

Våra listor uppdateras regelbundet för att säkerställa att du alltid har tillgång till aktuella och relevanta kontakter.

Är mailadresserna GDPR-kompatibla?

Ja, alla mailadresser följer GDPR och andra relevanta lagar för dataskydd.

Kan jag segmentera listan baserat på geografiskt läge?

Absolut, vi erbjuder möjligheten att segmentera listorna efter geografiska kriterier för att passa dina specifika behov.

Vad händer om jag inte är nöjd med listan?

Vi strävar efter fullständig kundnöjdhet. Om du har några problem, kontakta oss för att diskutera hur vi kan förbättra din upplevelse.

Hur snabbt kan jag få min lista?

Leveranstiden kan variera, men vi arbetar hårt för att du ska få din lista så snabbt som möjligt, oftast inom några arbetsdagar.

Kan jag beställa uppdateringar till min lista?

Ja, vi erbjuder uppdateringstjänster för att hålla din lista aktuell och relevant.

Är det möjligt att få en provlista?

För att skydda integriteten och kvaliteten på våra databaser erbjuder vi inte provlistor, men vårt team kan ge dig all nödvändig information för att hjälpa dig fatta ett informerat beslut.