Få en gratis offert

Att köpa addresser, leads och adresslistor från Leadsson är enkelt och smidigt, men först behöver vi veta vilka leads som intresserar dig. Fyll i nedanstående offertförfrågan med detaljer och information om ditt urval för att få en prisuppgift.

Vad kostar det?

När vi tar emot din offertförfrågan kommer en av våra säljare att återkomma med en offert som inkluderar ett prisförslag. När du tagit del av förslaget bestämmer du själv om du vill lägga en order. Ibland mejlar vi dig eller ringer om informationen du lämnat är otillräcklig för att ge en korrekt prisbild. Med Leadsson kan du alltid räkna med hög kvalitet och professionell service.

Fyll i formuläret

För att få en så rättvis offert som möjligt ber vi dig fylla i dina kriterier och önskemål så detaljerat som möjligt. Om det saknas något kommer vi återkomma via e-post.

När du skickar din offertförfrågan

När du fyllt i dina uppgifter, önskemål och kriterier kommer en av våra personliga säljare att granska din offert och återkomma med en prisuppgift.

Du blir kontaktad via e-post

Du kommer få en personlig offert via e-post med prisuppgifter och leveranstider. Därefter tar du ställning till om du vill beställa adressurvalet eller inte. Kommunikationen sker via e-post och du väljer själv när du vill beställa ditt adressurval.

Leverans av adressmaterial

Om du bestämt dig för att godta säljarens offertförslag kommer ni tillsammans överens om hur leveransen av adresserna ska gå till samt när ditt adressurval ska levereras. När leveransen skickas ut får du också en faktura på beställningen. Att köpa adresser har aldrig varit enklare och smidigare. Fördelen med att använda Leadsson är att du själv kan skräddarsy ditt eget urval. Tjänsten är flexibel och du har full kontroll över hela processen. Vi är alltid här för att hjälpa dig.

Vanliga frågor och svar

Här kan du läsa om de allra vanligaste frågorna som våra kunder har i samband med köp av adresser till företag, privatpersoner, myndigheter, föreningar och organisationer. Om du har några andra frågor kan du alltid skicka dem till vår support via e-post.

Vilka uppgifter kan jag lämna i min offertförfrågan?

Om du begär en offert på adresslistor på leads till företag kan det vara lämpligt att ange intressanta branscher, orter, län, personalvolym, omsättning och kontaktuppgifter såsom e-post, telefonnummer och postadresser. Detta kan du ange i ”önskemålsfältet” nedan. Om du istället begär en offert på privatpersoner kan det underlätta om du uppger vilka orter, riktnummer och segment som intresserar dig. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller har några frågor.

När får jag ett svar från Leadsson?

Vi strävar efter att ge ett besked inom 24 timmar från det att vi mottagit en offertförfrågan. Observera dock att vi håller stängt på lördag och söndag samt röda dagar. I dessa undantag återkommer vi vanligtvis på den första arbetsdagen.

Vad händer efter min offertförfrågan?

En av våra agenter kommer att kontakta dig via e-post med ett prisförslag. Du väljer därefter själv om du vill lägga en order. Ibland kan vi inte ge någon prisuppgift i vårt första meddelande, särskilt om du glömt att inkludera någon viktig uppgift i din förfrågan.