Telefonlista

Få tillgång till en telefonlista för att göra ditt arbete lättare samt ge dig möjligheten att nå ut till potentiella kunder.
Vi på Leadsson hjälper dig att få tillgång till en telefonlista och är din självklara samarbetspartner.

Vi tillhandahåller telefonnummer och skapar en telefonlista efter dina behov och kriterier 

På Leadsson kan du köpa telefonnummer och få tillgång till en egen telefonlista och andra typer av uppgifter. Processen börjar med en offertförfrågan som är snabb, enkel och smidig. Vi lyssnar på dina önskemål och krav samt skräddarsyr en telefonlista som passar för just dina behov. På det sättet kan du få tillgång till telefonnummer som täcker din målgrupp. 

När du köper telefonnummer är det viktigt att du känner en stor tilltro till uppgifterna. Våra uppgifter är alltid uppdaterade och färska. Du kan därmed vara säker på att du snabbt kan komma i kontakt med potentiella kunder. Det är trots allt viktigt att du som kund känner dig trygg med din affär. 

Verksamheten startade 2012 och Leadsson är nu marknadsledande inom adresser, telefonlistor, företagsuppgifter och uppgifter för myndigheter, organisationer och föreningar. Du kan få tillgång till uppgifter både om privatpersoner och verksamheter av alla dess slag. Vi ser till att du får en personlig kontakt som hjälper dig med hela processen både vid första beställningen och alla efterkommande beställningar. 

Kvinna tittar på sin telefon ute på ett café

Oavsett om du behöver köpa en adresslista, leads eller annan typ av urval finns Leadsson här för att hjälpa. Begär en offert i fältet till höger eller klicka på ”begär offert”. Därefter kommer en av våra säljare att kontakta dig med ett prisförslag.

Köp telefonlistor – Begär en offert!

Så köper du telefonlistor

Vi hjälper dig gärna. Begär en offert, det tar bara någon minut. En av våra säljare kommer återkomma med prisuppgifter och en offert som är skräddarsydd för dina ändamål. Din offertförfrågan är gratis!

Fördelar med att välja Leadsson när du köper telefonlistor

Etablerad aktör sedan 2012
Färska urval med bra respons!
Vi brinner för bra kundservice
Smidig och enkel tjänst
Man som ler och tittar in i kameran

Köp en telefonlista som låter dig komma igång med din kampanj

Vi arbetar helt digitalt här på Leadsson och tack vare den digitala utvecklingen sker allt väldigt snabbt. Våra register uppdateras frekvent och du kan därmed vara säker på att du inte behöver spendera din tid på att uppdatera urvalen. Genom att köpa en telefonlista här på Leadsson sparar du en massa tid du nu kan spendera på din kampanj istället. Vi levererar din beställning snabbt och effektivt och du kan i många fall börja arbetet med kampanjen redan samma dag. 

Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig och hur vi kan uppfylla dina krav och önskemål, fyller du bara i en offertförfrågan här på sidan. Du kan även använda formuläret på höger sida för att fylla i samma information. Vi kontaktar dig sedan så snabbt som möjligt med prisuppgifter och även hjälpa dig med råd och information du kan behöva. 

Varför välja Leadsson vid köp av en telefonlista

  • Funnits på marknaden sedan 2012 och vi har en lång erfarenhet. 
  • Uppdaterade telefonnummer, adresser, leads och urval som sparar tid. 
  • Vi brinner för våra kunder och att ge den bästa kundservicen som möjligt. 
  • En helt digital tjänst som är snabb och effektiv att använda sig av. 

Uppgifter som du kan beställa vid köp av en telefonlista 

Att skaffa en telefonlista kan ibland vara tillräckligt men för en del kunder krävs mer information. Det ska också gå att snabbt och enkelt sortera ut den informationen du behöver. Därför kan du hos Leadsson välja ut att begränsa din telefonlista efter olika kriterier. Det kan handla om geografisk plats, bolagsform, antal anställda om det gäller företag. En telefonlista som fokuserar främst på privatpersoner kan begränsas efter flera andra kriterier såsom kön, boendeform, ålder, inkomst och mycket annat. 

På det här sättet kan du välja ut precis den informationen du behöver och sortera den efter dina behov. Att påbörja en kampanj med relevant information ser till att du kan spendera mindre tid på att ringa personer och företag som inte är intressanta. Vi kan även ta fram en mängd annan information som kan vara relevant för din telefonlista. I samband med din offertförfrågan kan du ange om det är något du behöver. En del uppgifter kan dock kräva längre tid för att samlas in och därför måste beställas i förväg. 

Skräddarsy din telefonlista efter dina krav och behov 

Du kan självklart skräddarsy en helt unik telefonlista efter dina krav och behov. Det kan ta längre tid om det är vissa specifika uppgifter som vi måste samla in åt dig. Vi kontaktar privatpersoner eller företag åt dig och samlar in de uppgifter du vill ha. Det ger dig högkvalitativa leads som sedan kan vara helt avgörande för din kommande kampanj. 

På samma sätt kan vi även sätta upp landningssidor på nätet för att både samla in data och leads. Detta kan utföras som ett formulär eller via en tävling, frågesport eller på många andra sätt och vis. Vi hjälper dig att få tillgång till precis den informationen du behöver för att driva en framgångsrik kampanj. 

Fördelar med en telefonlista från Leadsson 

Vi ser till att du får precis den informationen du behöver, sorterad efter dina krav och behov. Vi samlar in all information och håller våra register uppdaterade och färska. Vilket garanterar att du har tillgång till korrekt information redan från början. Du slipper spendera en massa onödig tid på att kontrollera uppgifterna utan kan fokusera på att sköta din kampanj. 

Vi erbjuder en personlig service som ser till att dina krav och önskemål blir uppfyllda. Det ger dig också en möjlighet att snabbt göra framtida beställningar när det behövs. Du har alltid kontakt med samma representant eller säljare. På det sättet kan du få en bättre service och det gör även hela processen mycket lättare. 

Hur går jag vidare för att köpa en telefonlista? 

Du börjar med att fylla in en offertförfrågan via vår hemsida. Fyll i all relevant information och du får sedan en notis från oss om att din förfrågan är mottagen. Vi svarar generellt inom 24 timmar, med reservation för att det kan ta längre tid vid röda dag och helgdagar. En säljare går sedan igenom din förfrågan och återkommer med pris- och leveransuppgifter. Då kan du även få en mer personlig service om det behövs. 

Betalning vid beställning

Hos Leadsson kan du använda olika betalningsalternativ som beror på din beställning och en enskild bedömning görs vid varje offertförfrågan. Nystartade företag, företag med skulder eller företag som gör en väldigt stor beställning betalar alltid i förskott. 

Är det säkert att köpa en telefonlista? 

Leadsson tar säkerheten på största allvar och det är helt säkert att köpa en telefonlista. Vi följer både svenska och internationella regelverk för högsta säkerhet och trygghet för våra kunder. Om du vill veta mer är du alltid välkommen att kontakta oss.