Företag

Köpa adresser eller köpa adressregister?

Dator med kaffekopp och penna

En av de tuffaste utmaningarna för småföretagare och väletablerade större företag är att hitta rätt kunder. Majoriteten av dessa företag lägger varje år onödiga kostnader på annonsering i tidningar, tv och radio, men effekten har i sällsynta fall visat sig vara tillräckligt bra och lönsam.

Tack vare internet och modern teknologi finns det dock många enklare tillvägagångssätt och mer kostnadseffektiva strategier för att nå ut till nya kunder. En av de effektivaste metoderna är att köpa adresser, alternativt köpa adressregister.

Skillnad på att köpa adressregister respektive adresser

Även om begreppen är relativt lika så finns det stora skillnader som särskiljer adresser från adressregister. Kunder som väljer att köpa adresser kan själva skräddarsy sitt urval genom att välja exempelvis kön, ålder eller geografisk anknytning. Efterlyser man adresser till företag så har man i det här fallet möjlighet att välja bolagsform, bransch eller mer specifika uppgifter såsom antalet anställda.

Den andra skillnaden är att du som kund kan på förhand begära ut särskilda kontaktuppgifter på varje företag, privatperson, förening eller myndighet. Du behöver alltså inte köpa upp ett helt register med komplett uppgifter. Att köpa adresser är den billigaste metoden för dig så vill nå ut till fler kunder.

Köpa adressregister – egenskaper och fördelar

En annan kostnadseffektiv metod som kan hjälpa dig att nå ut till din målgrupp är att köpa adressregister. Dessa adressregister kan vara allt från grundläggande kontaktuppgifter till privatpersoner, företag, föreningar eller myndigheter.

Leadsson.se tillhandahåller även specifika register (exempelvis adressregister på samtliga företag inom en viss bransch, föreningar och olika stiftelser). Du som kund kan själv välja vilka segment du vill inrikta dig på.

Om du vill köpa adressregister, leads eller adresser så kan du alltid börja med att begära en offert från oss. Svar med prisuppgifter får du inom 24 timmar.

På Leadsson.se kan du köpa adressregister, leads och skräddarsydda adresser till privatpersoner, företag, myndigheter och föreningar i hela Sverige.

Previous ArticleNext Article