Adresser till privatpersoner

Förstärk din marknadsföring med adresser som når privatpersoner och potentiella kunder.

Skapa personliga relationer med direktadressering
Kommunicera med privatpersoner på ett personligt och direkt sätt som bygger varaktiga relationer.
Målgruppsinriktade kampanjer ger högre respons
Nå din målgrupp hemma med adresser som ökar relevans och engagemang.
Kostnadseffektiv räckvidd över hela Sverige
Våra adresslistor ger dig en kostnadseffektiv räckvidd och en nationell närvaro.

Personlig marknadsföring på högsta nivå

Att rikta sig direkt till privatpersoner  skapar en grund för autentisk kommunikation och varaktiga intryck. Med vår tjänster får du tillgång till uppdaterade och noggrant segmenterade adresslistor som garanterar att ditt marknadsbudskap når fram till rätt personer. Vi förser dig med verktygen för att skapa kampanjer som inte bara syns, men som också känns personliga och relevanta för mottagaren. Våra adressurval öppnar upp nya vägar för direkt dialog och djupare kundengagemang.

Glad kille
Familj utomhus

Riktade kampanjer för varje behov

Vår tjänst är utformad för att ge dig ett övertag i en konkurrensutsatt marknad. Vi förstår vikten av riktad kommunikation och har därför utvecklat lösningar som låter dig nå specifika demografiska segment eller intressegrupper inom privatsektorn. Vare sig du siktar på storstadsmarknader eller lokala samhällen, erbjuder vi adresslistor som hjälper dig att leverera budskap som resonerar och skapar respons.

Från analys till leverans – En fulländad service

På Leadsson går vi bortom att bara leverera adresslistor. Vi erbjuder en komplett tjänst som innefattar allt från marknadsanalys och urvalsstrategier till personligt anpassade adresslösningar. Vi är din partner genom hela processen – från första förfrågan till den slutgiltiga kampanjen. Vår expertis säkerställer att varje adress används för att maximera ditt varumärkes potential och öka din marknadsnärvaro.

Splash screen Leadsson
Medarbetare på vårt kontor

En partner för varje marknadsförare

Oavsett om du är en nystartad entreprenör, en etablerad marknadsförare eller en organisation som siktar på att expandera sin verksamhet, är Leadssons adresslistor till privatpersoner en oumbärlig resurs. Vi ger dig kraften att kommunicera direkt och skapa en omedelbar koppling med din målgrupp, vilket banar väg för framgångsrika resultat.

Upptäck vårt diversifierade utbud med noggrant utvalda adresser till företag, privatpersoner, föreningar, beslutsfattare, bostadsrättsföreningar, myndigheter, organisationer, fastighetsägare, bilägare och folkbokföringsregistret, perfekt anpassade för att finjustera dina marknadsföringsstrategier.

Kom igång – tre enkla steg

Starta med en prisförfrågan
Definiera din målgrupp och låt oss förbereda en offert som passar dina behov.
Upplev personlig service
Vårt engagerade säljteam tar hand om dina önskemål och levererar en skräddarsydd offert utan försening.
Få ditt urval levererat
Vi sammanställer och levererar ditt adressurval direkt och effektivt, redo för dina kampanjer.

Frågor och svar om adresser till privatpersoner

Vad innebär era adresslistor till privatpersoner?

Våra adresslistor till privatpersoner är sammanställda för att hjälpa företag att nå ut till specifika målgrupper i deras hemmiljö, för marknadsföringskampanjer och informationsutskick.

Hur ser ni till att adresslistorna är uppdaterade och relevanta?

Vi uppdaterar ständigt våra databaser genom flera verifieringsprocesser för att säkerställa att alla adresser är aktuella och korrekta.

Kan jag segmentera adresslistorna baserat på specifika kriterier?

Ja, du kan anpassa din adresslista efter flera kriterier såsom geografiskt område, åldersgrupp, eller andra demografiska faktorer för att möta dina marknadsföringsbehov.

Är era adresslistor till privatpersoner GDPR-kompatibla?

Absolut, vi följer GDPR och andra dataskyddslagar noggrant för att respektera privatpersoners integritet och säkerställa att vår service är fullt laglig.

Hur kan jag mäta effekten av mina utskick med era adresslistor?

Vi rekommenderar att använda spårningsverktyg och analysprogram som kan spåra respons och konverteringar från dina kampanjer.

Vad händer om jag inte är nöjd med resultatet från adresslistan?

Vi är engagerade i våra kunders framgång och erbjuder anpassningar och konsultationer för att förbättra och optimera framtida kampanjer.

Hur snabbt kan jag få tillgång till en köpt adresslista?

Efter att ditt urval är färdigställt och köpet är genomfört, strävar vi efter att leverera din adresslista omgående, oftast inom några arbetsdagar.