Bättre affärer med städade register

Att hålla ett företagsregister aktuellt är avgörande för effektiva marknadsförings- och försäljningsstrategier.

Öka effektiviteten
Rensa och uppdatera ditt register för smidigare försäljningsprocesser.
Spara tid och pengar
Slipp slösa resurser på inaktuella kontakter och öka ROI.
Förbättra målprecision
Nå ut till rätt personer med uppdaterad och relevant kontaktinformation.

Renare data, starkare resultat

Att hålla ett företagsregister aktuellt är avgörande för effektiva marknadsförings- och försäljningsstrategier. Med Leadssons tjänst för registervård säkerställer du att ditt företagsregister alltid är fritt från föråldrade uppgifter, vilket direkt översätter till högre träffsäkerhet i dina kampanjer. Vår metodik innebär en noggrann genomgång och rensning av ditt nuvarande register, inklusive kontroller mot flyttningar, namnbyten och företagsstatus.

Kvinna vid dator
Tangentbord

Kostnadseffektiv marknadsföring

Genom att eliminera oanvändbar data från ditt register minskar du risken för resursslöseri och maximerar istället dina investeringar i marknadsföring. Leadssons expertis inom registervård ser till att varje krona du spenderar når fram till en potentiell kund, inte till en tom stol.

Anpassad dataanriktning

Förutom att städa ditt register erbjuder Leadsson möjligheten att anrika dina kunduppgifter med ytterligare värdefull information. Detta inkluderar e-postadresser, beslutsfattares namn, företagswebbplatser och mycket mer, vilket ger dig ett försprång när det gäller att rikta dina insatser effektivt.

Man pratar i telefon
Medarbetare på vårt kontor

Framtidssäkrad kommunikation

I takt med att ditt företag växer, blir det allt viktigare att underhålla och uppdatera ditt register. Leadssons registervård säkerställer att din databas inte bara är aktuell idag utan också anpassad för framtida expansioner och marknadsföringsbehov.

Vi hjälper dig med registervård

Få uppgift om pris
Initiera din resa mot ett renare register genom att begära en prisuppgift anpassad efter ditt företags specifika behov.
Vårt team står redo att hjälpa
Vårt team tar kontakt för att diskutera dina behov i detalj och skräddarsy en lösning som maximerar ditt registers potential.
Leverans och uppföljning
Efter att vi noggrant har renat och eventuellt anrikt ditt register, levereras det direkt till dig, redo för effektivare marknadsföringsinsatser.

Lär dig med om hur vi arbetar med registervård

Vad exakt innebär registervård från Leadsson?

Leadssons registervårdstjänst innebär en grundlig översyn och uppdatering av ditt företagsregister. Vi identifierar och korrigerar föråldrade uppgifter, tar bort inaktiva kontakter och ser till att alla adressuppgifter är korrekta. Detta inkluderar uppdateringar vid namnändringar, flyttningar, även internationellt, samt verifiering av företagsaktiviteter.

Varför är det viktigt med regelbunden registervård?

Företagsregister förändras ständigt. Utan regelbunden uppdatering och underhåll kan ditt register snabbt bli föråldrat, vilket leder till ineffektiva marknadsföringskampanjer, slöseri med resurser och förlorade försäljningsmöjligheter. Regelmässig registervård säkerställer att du kommunicerar med rätt målgrupp och optimerar din ROI.

Hur kan Leadssons registervård förbättra min marknadsföringsstrategi?

Genom att använda uppdaterad och korrekt data från Leadsson, kan du skräddarsy dina marknadsföringskampanjer för ökad relevans och träffsäkerhet. Detta leder till högre engagemangsnivåer, bättre svarsrater och en starkare övergripande marknadsföringsprestation.

Kan Leadsson hjälpa till med att anrika mitt register med ytterligare information?

Ja, utöver att uppdatera och rensa ditt register, erbjuder vi även tjänster för dataanrikning. Vi kan komplettera ditt register med värdefull information såsom e-postadresser, beslutsfattares namn, företagshemsidor och annan företagsrelaterad information som kan stärka dina marknadsförings- och försäljningsinsatser.

Vilka steg ingår i processen för registervård hos Leadsson?

Processen inleds med en offertförfrågan, varpå du får en personlig konsultation för att diskutera dina behov. Efter det genomför vi en noggrann analys och uppdatering av ditt register baserat på dina specifikationer. Slutligen levereras det rensade och vid behov anrikade registret till dig.

Hur skyddar Leadsson mina data under registervårdsprocessen?

Vi behandlar alla data med strikt konfidentialitet och följer relevanta dataskyddslagar och bästa praxis för datasäkerhet. Ditt register hanteras endast av behörig personal med åtagande att skydda din information.

Hur snabbt kan jag förvänta mig resultat från registervårdstjänsten?

Leveranstiden varierar beroende på registrets storlek och omfattningen av de tjänster du valt. Vi strävar dock alltid efter att arbeta effektivt för att du ska få ditt uppdaterade register så snabbt som möjligt, ofta inom några arbetsdagar.