Förvandla data till möjligheter

Med Leadssons tjänst får du tillgång till den mest aktuella och riktade informationen från Folkbokföringsregistret. Optimal precision i din marknadsföring väntar.

Precision i riktad marknadsföring
Sikta med precision och nå din exakta målgrupp genom kvalitativ data från Folkbokföringsregistret.
Effektivisera din kommunikation
Optimera dina marknadsföringskampanjer med uppdaterade mailadresser, förbättra öppningsfrekvensen.
Tidsbesparing och högre ROI
Spara värdefull tid och öka din avkastning på investering genom att undvika föråldrad kontaktinformation.

Upptäck potentialen med rätt data

Med Leadssons tjänst får du tillgång till en värld av möjligheter. Genom att utnyttja information från Folkbokföringsregistret kan du skräddarsy dina kampanjer för att nå rätt personer vid rätt tidpunkt. Oavsett om du siktar på en specifik demografisk grupp eller en bredare publik, garanterar vi att din marknadsföring når fram till intresserade ögon. Tjänsten är inte bara en bro till potentiella kunder, utan också en plattform för att bygga långvariga relationer.

Medarbetare på kontor
Splash app

Effektiv strategi i din marknadsföring

Stärk dina marknadsföringsinsatser med aktuell och korrekt kontaktinformation. Vår tjänst säkerställer att dina budskap inte går förlorade i det digitala bruset. Genom att tillhandahålla den senaste mailadressen till varje individ, maximerar vi chansen att ditt meddelande inte bara når fram utan också engagerar. Satsa på en strategi som levererar resultat och skapar varaktiga avtryck i mottagarens minne.

Målgruppsanpassning på nästa nivå

Anpassning är nyckeln till framgång i dagens konkurrensutsatta digitala landskap. Med vår tjänst kan du anpassa dina kampanjer med precision, nå ut till specifika målgrupper baserade på uppdaterad och relevant information. Detta tillvägagångssätt inte bara förbättrar relevansen av dina meddelanden utan ökar också kundengagemanget och konverteringsgraderna.

Tangentbord
Bro framför fjordutsikt

Tid är pengar

Vår tjänst erbjuder inte bara tillgång till värdefull data, utan också en möjlighet att effektivisera dina marknadsföringsprocesser. Genom att eliminera behovet av manuell datarensning och uppdatering, frigör vi din tid så att du kan fokusera på det som verkligen räknas – att skapa engagerande och effektiva kampanjer. Låt oss ta hand om datan så att du kan koncentrera dig på att växa ditt företag.

Utforska vårt urval av premiumadresser, idealiska för dina marknadsföringsambitioner, inklusive företag, privatpersoner, föreningar, beslutsfattare, bostadsrättsföreningar, myndigheter, organisationer, fastighetsägare, bilägare, och folkbokföringsregistret, skräddarsydda för att öka dina konverteringsrater.

Processen för att komma igång

Begär ett prisförslag
Inled din resa genom att beskriva dina behov och begär ett skräddarsytt prisförslag för att matcha dina unika krav.
Få personlig rådgivning
Vårt engagerade säljteam tillhandahåller en anpassad offert baserat på dina specifikationer, vilket banar väg för en smidig beställningsprocess.
Snabb och säker leverans
När ditt urval är färdigställt, ser vi till att det levereras direkt till din mailadress, redo att användas i dina framtida kampanjer.

Vanliga frågor och svar om folkbokföringsregistret

Kan jag välja specifika demografiska grupper?

Ja, vår tjänst tillåter dig att rikta dig mot specifika demografiska segment baserade på data från Folkbokföringsregistret.

Hur uppdaterad är informationen?

Vi säkerställer att all information är uppdaterad och relevant, tack vare regelbundna uppdateringar från Folkbokföringsregistret.

Är det lagligt att använda denna data?

Ja, all användning av data sker i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning och integritetspraxis.

Hur snabbt kan jag få tillgång till datan efter beställning?

Leveranstiden kan variera, men vi strävar efter att leverera din beställning så snabbt som möjligt, ofta inom några arbetsdagar.

Finns det en minimigräns för beställningar?

För detaljerad information om beställningsgränser, vänligen kontakta oss direkt.

Hur kan jag mäta effektiviteten av mina kampanjer med denna data?

Vi rekommenderar att du använder specifika mätvärden som öppningsfrekvens och konverteringsgrad för att utvärdera kampanjernas framgång.

Kan jag få hjälp med att utforma mina marknadsföringskampanjer?

Även om vår huvudtjänst är att tillhandahålla data, kan vi erbjuda råd och vägledning för att optimera dina kampanjer.