Nå fastighetsägare direkt

Optimera dina marknadsföringskampanjer med vår omfattande databas av fastighetsägares kontaktuppgifter. Skräddarsydda urval för din framgång.

Direkt åtkomst till fastighetsägare
Få direkt tillgång till en omfattande och noggrant sammanställd databas med fastighetsägares kontaktuppgifter.
Skräddarsydda urval för riktad marknadsföring
Möjlighet att skräddarsy urval baserat på specifika kriterier som optimerar dina marknadsföringskampanjer.
Öka dina affärsmöjligheter med kvalitetsdata
Använd kvalitetskontrollerade adresslistor för att effektivt öka dina affärsmöjligheter och nå ut till relevanta fastighetsägare.

Förstå fördelarna med riktade adresslistor

När du arbetar med marknadsföring är precision och relevans nyckeln till framgång. Vår tjänst erbjuder dig möjligheten att rikta dina budskap direkt till fastighetsägare genom noggrant sammanställda adresslistor. Detta innebär att du kan minska spill i dina kampanjer och se till att ditt meddelande når dem som mest sannolikt kommer att vara intresserade av dina erbjudanden. Med tillgång till uppdaterade och verifierade kontaktuppgifter kan du planera och genomföra dina kampanjer med större precision och bättre resultat.

Medarbetare på vårt kontor
Hund i BRF-lägenhet

Skräddarsy dina kampanjer

Genom att anpassa urvalet av adresser till fastighetsägare kan du öka relevansen i dina marknadsföringsinsatser. Vare sig du fokuserar på en specifik region, typ av fastighet eller annan demografisk parameter, hjälper vår tjänst dig att finjustera din målgrupp. Detta skräddarsydda tillvägagångssätt möjliggör mer personliga och engagerande kampanjer, vilket i sin tur kan leda till högre konverteringsgrad och bättre ROI.

Effektivisera din försäljningsprocess

Med direktåtkomst till fastighetsägares kontaktuppgifter kan ditt försäljningsteam arbeta mer effektivt. Istället för att spendera värdefull tid på att söka efter och verifiera potentiella leads, kan de koncentrera sig på att bygga relationer och stänga affärer. Denna effektivisering av försäljningsprocessen inte bara sparar tid utan också ökar din organisations produktivitet och försäljningskapacitet.

Tangentbord
Grupp män som arbetar

Maximala resultat med minimal ansträngning

Vår tjänst är designad för att göra ditt arbete enklare och mer effektivt. Med tillgång till en databas av fastighetsägare som regelbundet uppdateras för att säkerställa högsta möjliga datakvalitet, kan du vara säker på att dina marknadsföringsinsatser är så framgångsrika som möjligt. Dra nytta av vår expertis och dedikerade support för att maximera dina resultat med minimal ansträngning från din sida.

Dyk in i vårt rikt utbud av noggrant utvalda adresser för att skärpa dina marknadsföringsstrategier, med direktlänkar till företag, privatpersoner, föreningar, beslutsfattare, bostadsrättsföreningar, myndigheter, organisationer,

Påbörja din order – tre enkla steg

Få ett prisförslag från våra säljare
Initiera processen genom att beskriva önskat urval för offert. Detta första steg är avgörande för att skräddarsy lösningen efter dina behov.
Personlig konsultation
Vårt team av experter ger dig en skräddarsydd offert baserat på dina specifikationer och behov, för att du snabbt ska kunna gå vidare till beställningen.
Få ditt urval
Efter att vi har slutbehandlat ditt urval, levererar vi det omgående så att du kan börja din marknadsföringskampanj utan dröjsmål.

Frågor och svar om urval med adresser till fastighetsägare

Vilken typ av fastighetsägare ingår i databasen?

Vår databas inkluderar en bred variation av fastighetsägare, från privatpersoner till stora fastighetsbolag, över hela landet.

Hur ofta uppdateras databasen?

Databasen uppdateras regelbundet för att säkerställa att informationen är aktuell och korrekt.

Kan jag välja adresser baserat på geografiskt område?

Ja, du kan skräddarsy ditt urval baserat på specifika geografiska områden för att rikta in dina kampanjer ännu bättre.

Hur snabbt kan jag förvänta mig att få mitt urval levererat?

Leveranstiden kan variera beroende på omfattningen av din förfrågan, men vi strävar alltid efter att leverera så snabbt som möjligt.

Vad skiljer er tjänst från andra databaser?

Vår tjänst utmärker sig genom högkvalitativa data, skräddarsydda urvalsmöjligheter och personlig service.

Är det möjligt att få en provlista innan jag gör en fullständig beställning?

Ja, vi erbjuder möjligheten att få en provlista för att du ska kunna bedöma kvaliteten på vår databas innan du gör en större beställning.

Hur säkerställer ni kvaliteten på adresslistorna?

Vi använder flera verifieringsprocesser och uppdaterar regelbundet vår databas för att säkerställa att du får tillgång till de mest aktuella och korrekta uppgifterna.