Mailadresser till företag

Vi hjälper er nå ut till företag genom effektiva urval och mailadresser.

Urval du kan lita på
Vi skräddarsyr ditt urval för din nästa kampanj. Vårt team hjälper dig hela vägen.
Kostnadseffektivt
Våra urval och mailadresser till företag är en kostnadseffektiv metod för att öka din försäljning.
Personlig service
Vårt team av experter finns här för att hjälpa dig under hela processen – från offert till leverans.

Vi är en personlig urvalsaktör

Vi på Leadsson är din tillförlitliga partner för att nå ut till företag och beslutsfattare direkt i deras inkorg. Vi erbjuder skräddarsydda urval av e-postadresser som öppnar dörrar till viktiga samarbeten och affärsmöjligheter. Våra databaser är noggrant sammanställda och regelbundet uppdaterade för att säkerställa högsta relevans och kvalitet. Oavsett om ditt mål är att lansera en produkt, driva en kampanj eller genomföra en undersökning, har vi verktygen och expertisen för att hjälpa ditt företag att växa.

Kvinna vid dator
Post-it-planering

Oändliga möjligheter med rätt data

Våra mailadresser till företag och urval öppnar upp en värld av möjligheter. Använd våra urval av e-postadresser för att:

  • Lansera riktade marknadsföringskampanjer som når rätt personer vid rätt tillfälle.
  • Distribuera nyhetsbrev som bygger ditt varumärkes kännedom och förtroende.
  • Genomföra marknadsundersökningar för att förstå din målgrupps behov och preferenser.
  • Skapa inbjudningar till event som når din ideala publik och ökar deltagandet. Med rätt data i dina händer kan du skräddarsy ditt budskap och nå ut till precis de beslutsfattare och företag du vill engagera.

Fördelar med Leadsson

Varför välja oss? På Leadsson är vi stolta över att erbjuda:

  • Högkvalitativa e-postlistor som är noggrant segmenterade och aktuella. Vi har mailadresser till företag i hela Sverige.
  • Flexibla lösningar som kan skräddarsys efter dina specifika behov och mål.
  • Personlig service där vi står till tjänst för att hjälpa dig att maximera din kampanjs framgång.
  • Datadrivet beslutsfattande som låter dig nå ut effektivt och öka din ROI. Vår tjänst är mer än bara en databas; det är en bro till viktiga relationer och affärsmöjligheter.
  • Vi erbjuder mailadresser till ett flertal segment, däribland; mejladresser till privatpersoner, beslutsfattare, föreningar, bostadsrättsföreningar, myndigheter, och organisationer.
Man med dator och hörlurar

Vi hjälper dig genom hela processen

Gratis prisförslag
Initiera din begäran genom att ansöka om en offert, där du anger vilket urval du vill ha en priskalkyl för.
Dedikerad kontaktperson
En representant från vårt säljteam kommer att tillhandahålla en prisuppgift baserad på det urval du specificerat, vilket möjliggör för dig att omedelbart gå vidare med din beställning.
Leverans av din order
När vi har slutfört framställningen av det urval du efterfrågat, skickar vi det direkt till din e-postadress.

Vanliga frågor och svar om mejladresser till företag

Hur uppdaterar ni era listor med e-postadresser?

Våra listor uppdateras kontinuerligt genom flera metoder, inklusive automatiska uppdateringar, manuell granskning och feedback från våra användare. Vi strävar efter att alltid erbjuda de mest aktuella och relevanta e-postadresserna till våra kunder.

Kan jag köpa en lista anpassad för mitt specifika behov?

Absolut! Vi erbjuder skräddarsydda lösningar där du kan ange specifika kriterier som bransch, geografiskt område, företagsstorlek, och befattning. Vårt mål är att leverera en lista som matchar just dina marknadsföringsbehov.

Är det lagligt att använda dessa e-postlistor för marknadsföring?

Ja, det är det. Vi följer GDPR och andra relevanta dataskyddslagar noggrant för att säkerställa att all e-postmarknadsföring som görs med hjälp av våra listor är laglig. Dock är det viktigt att dina kampanjer också följer dessa lagar, inklusive att erbjuda ett enkelt avregistreringsalternativ.

Hur vet jag att e-postadresserna är av hög kvalitet?

Vi använder en kombination av teknik och manuella processer för att verifiera e-postadresserna i våra databaser. Detta innebär att vi kontrollerar att adresserna är aktiva och tillhör de angivna personerna eller företagen för att minimera risken för bouncade e-postmeddelanden och maximera din kampanjs effektivitet.

Kan jag förvänta mig en hög öppningsfrekvens med dessa listor?

Medan vi garanterar högkvalitativa och relevanta e-postadresser, beror öppningsfrekvensen på flera faktorer, inklusive hur väl ditt budskap resonerar med mottagarna och hur väl din e-post är utformad. Vi rekommenderar bästa praxis för e-postmarknadsföring för att optimera dina resultat.

Vad händer om jag stöter på problem med listan?

Vi står bakom kvaliteten på våra tjänster. Om du upplever några problem med din lista, kontakta oss omedelbart så att vi kan arbeta med dig för att lösa problemet. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet.

Hur ofta kan jag använda e-postlistorna jag köper?

När du köper en lista från oss, får du rättigheterna att använda den för dina marknadsföringskampanjer enligt de villkor vi har avtalat. Det finns ingen begränsning i antalet gånger du kan använda listan inom ramen för dessa villkor, men vi rekommenderar att du använder listan ansvarsfullt för att upprätthålla goda relationer med mottagarna.