Företagsregister

Effektivisera ditt arbete genom att köpa ett företagsregister.
Med Leadsson får du tillgång till företag som finns i din målgrupp.

Vi tillhandahåller adresser till företag ur vårt företagsregister

Hos oss på Leadsson kan du köpa adresser till företag ur vårt företagsregister. Processen börjar med en offertförfrågan som du gör direkt på sidan. Vi ser till att följa dina kriterier och lyssnar på vilka krav samt önskemål du har för att skapa adresslistor som uppfyller dina behov. Det är trots allt viktigt att du med hjälp av oss kan få tillgång till ett företagsregister att utgå ifrån. 

När du köper adresser till företag hos oss är uppgifterna uppdaterade och du kan därmed få tillgång till en helt färsk adresslista. Det gör att du som kund kan känna dig trygg med valet av samarbetspartner. 

Leadsson öppnade upp verksamheten under 2012 och har under åren som gått sedan dess blivit en av marknadens största aktörer inom leads och adresser. Vi har uppdaterade listor på adresser till privatpersoner, myndigheter, organisationer, föreningar och företag. Under hela processen får du en personlig kontakt som hjälper dig med din beställning och som tar fram en lista utifrån dina behov. Oavsett om det är första gången du beställer eller inte, får du samma personliga service när du använder dig av våra tjänster. 

Yngre som sitter på trappa med dator

Effektivisera ditt arbete genom att få tillgång till ett företagsregister här hos oss på Leadsson. Få tillgång till företag som finns i din målgrupp. På det här sättet kan du få tillgång till adresser till företag genom ett samarbete med Leadsson. Begär en offert och få svar inom 24 timmar! Vi hjälper dig gärna.

Begär offert på företagsregister

Ange namnet på den organisation, företag, myndighet eller förening du representerar. Om du inte representerar något kan du bortse från detta fält.
Vilka kontaktuppgifter önskar du få med i urvalet?
(Väljer du "Annat" rekommenderar vi att du lägger en detaljerad förklaring i textfältet ovan).
Ett sista steg. Just nu samarbetar vi med en byrå som arbetar med SEO/sökoptimering och som hjälper företag att få fler kunder genom Google. Vill du få ett erbjudande skickat om SEO-tjänster?

Företagsregister – ett klick bort

Behöver du hjälp med företagsregister inför en framtida kampanj eller kanske ett projelt? Välj Leadsson.se, den personliga leverantören av adresser, urval och leads. Begär en offert så kontaktar vi dig. Du köper företagsregister snabbt och smidigt på Leadsson.

Varför välja Leadsson vid köp av adresser till privatpersoner

Vi har en lång och gedigen erfarenhet samt funnits på marknadens sedan 2012.
Alla våra adresser, leads och urval är uppdaterade och korrekta.
Vi brinner för våra kunder och att ge dem den allra bästa servicen.
Vår tjänst är helt digital och därmed snabb och effektiv.
En glad kvinna

Kom igång med din kampanj med hjälp av vårt företagsregister 

Grunden för alla framgångsrika kampanjer är att det finns ett register som kan vara basen för ett utskick eller annan informationsgivande kampanj. Vi arbetar helt digitalt här på Leadsson och våra register är uppdaterade och uppdateras frekvent för att alltid ha korrekt information. Genom att välja att köpa ett företagsregister från oss på Leadsson slipper du spendera din tid på att leta upp adresser. Du kan fokusera på att sköta din kampanj och våra adresser levereras snabbt och effektivt. 

Målet är att du som kund ska få precis den hjälpen du behöver för att komma igång med din kampanj. På många sätt är det trots allt det allra viktigaste att du får tillgång till den informationen du behöver. Om du vill få mer information om hur vi kan hjälpa dig, fyller du bara i en offertförfrågan eller i formuläret på den högra sidan. Vi återkommer sedan med prisförslag så snart vi kan. 

Känn dig trygg när du väljer att skaffa ett företagsregister från Leadsson

Vi arbetar enbart med personlig kontakt och du behöver inte sitta i någon telefonkö eller annat krångligt. Du får alltid en personlig kontakt hos oss och all kontakt sker med samma person. På det sättet kan du fokusera på att sköta din verksamhet. Vi tar hand om dina behov av adresser och annan information du kan behöva. 

Varför du ska välja Leadsson vid köp av ett företagsregister? 

 • Vi har en lång och gedigen erfarenhet samt funnits på marknadens sedan 2012.
 • Alla våra adresser, leads och urval är uppdaterade och korrekta. 
 • Vi brinner för våra kunder och att ge dem den allra bästa servicen. 
 • Vår tjänst är helt digital och därmed snabb och effektiv. 

Uppgifter som du kan få tillgång till i vårt företagsregister

Syftet med att få tillgång till ett företagsregister är att ge dig kontaktvägar som underlättar dina möjligheter att nå rätt person. Därför kan du välja vad du vill köpa när du gör en offertförfrågan. Du kan få tillgång till mer än enbart adresser. Detta inkluderar: 

 • Mailadresser (Få tillgång till mailadresser till företagen i Excelform). 
 • Faxnummer (Om det finns registrerat i vårt företagsregister). 
 • Mobilnummer (Om det finns registrerat). 
 • Beslutsfattare (Kan vara alltifrån VD till Inköpschef eller marknadschef). 
 • Företag som har en hemsida. 
 • Branscher. 
 • Bolagsrelaterade uppgifter (Välj det som passar dig i form av bolagsform, omsättning, antal anställda och geografisk position). 

Fördelar med ett företagsregister 

Den största fördelen är att du med hjälp av vårt företagsregister kan få tillgång till all information du behöver på ett snabbt och enkelt sätt. Du kan samtidigt vara säker på att alla uppgifter är korrekta och färska när du får dem. Vi fokuserar på att sätta dig som kund i fokus och ge dig precis det du behöver. 

När du skickar in en offertförfrågan skickas denna vidare till en av våra säljare. Du kan förvänta dig ett svar inom 24 timmar med information om pris och leveranstider. Med vår hjälp kommer du igång snabbare och kan använda dig av informationen för att nå dina mål i verksamheten. 

Vad händer när jag skickat in en offertförfrågan för ett företagsregister? 

Efter att du fyllt i offertförfrågan och markerat att det gäller uppgifter för företag får du en notis om att förfrågan är mottagen av oss. En säljare går därefter igenom dina önskemål och krav sedan kontaktas du av säljaren. Vanligtvis sker detta via e-post även om det händer att vi ringer dig om det finns en anledning till detta. För att du ska få en så korrekt prisbild som möjligt är det viktigt att du fyller i så många uppgifter som möjligt. Det gör att vår säljare kan ge dig korrekt information redan vid första kontakten. 

Vem kan köpa uppgifter från företagsregistret? 

Alla som har ett organisationsnummer kan köpa adresser och annan information ur vårt företagsregister. Det kan både vara ett svenskt eller utländskt organisationsnummer och det kan även gå att köpa adresser till företag av en privatperson. Vi skräddarsyr alltid din beställning efter dina krav och önskemål för att ge dig precis den informationen du behöver. 

Är det säkert att köpa information ur ert företagsregister? 

Vi på Leadsson tar säkerheten på största allvar och följer både svenska och internationella regelverk. Leadsson sparar din kontaktinformation som du anger i din offertförfrågan för att kunna sköta kommunikationen mellan dig och oss. Du kan när som helst avbryta vidare kontakter från oss genom att kontakta oss. 

Hur sker betalningen?

Betalning kan ske via faktura, direktbetalning med betalkort eller med förskottsbetalning. Vi gör alltid en bedömning av din offertförfrågan innan vi presenterar de tillgängliga betalningsalternativen. Nystartade företag, företag med sämre ekonomiska förutsättningar eller företag som gör en större beställning kan behöva betala i förskott.