Adresser till privatpersoner

Effektivisera ditt arbete och nå ut till din målgrupp med Leadsson. Oavsett om du behöver köpa adresser till privatpersoner eller något annat adressurval så är Leadsson din självklara partner.

Vi tillhandahåller adresser till privatpersoner

På Leadsson kan du köpa adresser till privatpersoner och andra typer av adressurval. Processen börjar alltid med en offertförfrågan och är snabb, enkel och smidig. Vi lyssnar alltid på dina kriterier och önskemål för att sedan skräddarsy och ta fram adresslistor som täcker din målgrupp.

När du köper adresser till privatpersoner genom oss kan du lita på att urvalen är uppdaterade och färska. Detta är viktigt att du som kund känner dig trygg med din affär.

Vår verksamhet startade 2012 och har under åren utvecklats till att bli en av de största på marknaden inom leads, urval och adresser till privatpersoner (men också adresser till företag, myndigheter, föreningar och organisationer). Vi erbjuder några av de mest efterfrågade tjänsterna inom adressurval – med bra och utstickande kundservice. Vi ser till att du får en personlig kontakt som hjälper dig med hela processen, från din allra första beställning till alla framtida ordrar.

Köp adresser till privatpersoner och kom igång med din kampanj

Leadsson arbetar digitalt och tack vare den teknologiska utvecklingen sker allting snabbt. Våra register uppdateras frekvent, vilket betyder att varken du eller vi kommer behöva lägga ner värdefull tid på att vårda urvalen. Genom att köpa adresser till privatpersoner genom Leadsson sparar du alltså tid som du vanligtvis kunde lagt på något annat.

Våra adresser levereras således snabbt, vilket betyder att du kan komma igång med dina kampanjer samma dag. Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig så räcker det med att fylla i en offertförfrågan. Vi kommer återkomma med prisförslag och råd så fort vi kan.

Kollegor som arbetar i en modern miljö

Inga telefonköer och krångliga support-formulär

Hos oss kan du känna dig trygg. Vi arbetar enbart med personlig service, vilket betyder att du slipper eviga telefonköer och krångliga kontaktformulär när du behöver komma i kontakt. Du får alltid en personlig kontakt och vänder dig till samma person.

Köpa adresser till privatpersoner? Begär en offert!

Adresser till privatpersoner med ett klick

Behöver du köpa adresser till privatpersoner för en framtida kampanj? Välj Leadsson, den personliga leverantören av adresser, urval och leads. Begär en offert och få svar med både råd och priser.

Varför välja Leadsson vid köp av adresser till privatpersoner

Vi har en lång erfarenhet och har funnits på marknaden sedan 2012.
Uppdaterade adresser, leads och urval som sparar värdefull tid.
Våra hjärtan klappar för våra kunder. Vi älskar bra service och det är vi bra på!
Digital tjänst som är snabb, enkel och smidig!
En glad kvinna i röd kavaj

Uppgifter som kan beställas vid köp av adresser till privatpersoner

Innan vi går in på vilka uppgifter som du kan välja i din beställning är det viktigt att förstå syftet med ditt köp. Det är alltid syftet som bör avgöra vilka uppgifter som du kan behöva i din beställning. Låt därför inte ekonomiska faktorer eller tid förhindra dig från att köpa det som är avgörande för en bra kampanj. Analysera på förväg vilka uppgifter som är relevanta och diskutera detta med säljaren som kontaktar dig efter att du fyllt i en offertförfrågan. Målet bör alltid vara att effektivisera ditt arbete och nå det resultat du hoppas åstadkomma.

Vi tillhandahåller de flesta uppgifter, och nedan kan du se de vanligaste som företag generellt efterfrågar vid köp av adresser.

Geografiskt område

Särskilda områden utvalda på geografisk anknytning. Kan vara allt från städer till regioner och länder.

Ålder

Information om hur gammal mottagaren är.

Kön

Mottagarens kön

Boendeform

Information om mottagarens boendesituation – där vi bland annat for information om villor, bostadsrätter, hyresrätter, stugor etc.)

Fritidshus

Information om mottagaren äger ett fritidshus.

Inkomst

Inkomstuppgifter, dvs. taxerad inkomst.

Förmögenhet

Uppgifter om förmögenhet(er).

Nyblivna föräldrar

Information om mottagaren är en nybliven förälder.

Nyinflyttad

Vi har möjlighet att ta fram uppgifter på personer som nyligen flyttat till ett område.

Bilägare/Ägare av fordon

Information om mottagaren äger en bil eller något annat fordon.

Jubilarer

Information om mottagaren fyller 50, 60, 70 eller 80 år.

Kontaktuppgifter

Adresser, postnummer, orter, telefonnummer, mobilnummer, fax, e-post etc.

Vi kan även få fram information om barnfamiljer, vårdnadshavare, fastigheter och särskilda uppgifter som exempelvis intressen. För att samla in intressen krävs det dock att urvalet beställs några månader i förväg för att vi ska hinna samla in och leverera informationen. Samtliga urval kan filtreras mot NIX-registret.

Skräddarsydda adresser till privatpersoner

Om du hellre vill skräddarsy en helt unik adresslista så kan vi även erbjuda tjänster inom datainsamling och leadsgenerering. Insamling av data och leads sker på olika sätt, men utförs vanligtvis via telefon och internet.

Båda metoder tar lite längre tid att genomföra, men ger högkvalitativa leads i världsklass. Genom att kontakta privatpersoner (men även företag) via telefon kan vi samla in uppgifter som sedan kan vara avgörande för din kommande kampanj.

På samma sätt kan vi sätta upp landningssidor på internet för att samla in data och leads. Detta kan utföras i form av formulär, tävlingar, frågesport och andra sociala events där användarna fyller i de uppgifter som din kampanj efterfrågar. För att få en så bra spridning som möjligt, brukar vi generellt utannonsera dessa landningssidor i sociala medier, nyhetsportaler och större sajter som genererar större trafikvolymer. Vi samarbetar med Dagens Teknik, Dagens Innovation, ABC Nyheter och många fler.

Fördelar och nackdelar med att köpa adresser till privatpersoner

En klar fördel är att du som kund själv bestämmer hur ditt urval ska se ut. Till skillnad från en del andra adressaktörer på marknaden som säljer samma listor till olika kunder, arbetar vi med att ge ett så skräddarsytt urval som möjligt. Uppgifterna vi levererar är färska och säkra. Oavsett om du väljer att köpa adresser till privatpersoner eller företag så ska Leadsson kännas som ett självklart val – både nu och i framtiden. Hos oss går det även bra att köpa telefonlistor för telemarketing-kampanjer och affärsdata. Vi har även urval som omfattar barnfamiljer, bilägare, och SPAR-urval.

Två andra fördelar är att vi erbjuder en personlig service genom hela processen där du har kontakt med samma representant och säljare. Dessutom är vi väldigt responsiva och har varken kontaktformulärer eller telefonköer. Som kund är du vår högsta prio. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Vi ser inga nackdelar med att köpa adresser till privatpersoner. Det är alltid du själv så bestämmer hur ditt urval ska se ut, och det är ett gott skäl till att samarbeta med oss. Du är alltid en del av processen.

Så går du vidare

För att gå vidare behöver du först och främst göra en offertförfrågan via vår hemsida. Formuläret hittar du på den här sidan, men du kan också klicka dig in på ”Begär offert” från huvudmenyn. Du fyller därefter i vilka typer av adresser du efterfrågar samt vilken typ av information som bör finnas inkluderad. Därefter skickar du iväg din förfrågan och väntar på ett svar från oss.

Vi svarar generellt inom 24 timmar, med reservation för att det kan ta lite längre vid exempelvis röda dagar och helger. Observera att Leadsson driver fler sajter och att du enbart får ett svar om du skickat samma offertförfrågan till våra andra sajter, nätverk och samarbetspartners.

Priser för köp av adresser till privatpersoner

Våra tjänster är oftast skräddarsydda, vilket betyder att vi inte har några prislistor som kan appliceras på alla beställningar. Allting beror på vad du som kund efterfrågar. Men för att ge dig ett ungefärligt prisintervall på vad det kan kosta så finns nedanstående prismodell. Samtliga priser är angivna exklusive moms. Vi behandlar inte några ordrar som har ett lägre värde än 3 500 kronor.

Antal adresser Pris per adresspost
1-1 000 adresser 11 kr / st
1 001 -5 000 adresser 10 kr / st
5001 – 10 000 adresser 9 kr / st
10 001 – 15 000 adresser 8,50 kr / st
15 001 – 20 000 adresser 8 kr / st
20 000 – 30 000 adresser 7,50 kr / st
30 001 – 50 000 adresser 7,25 kr / st
Över 50 00 adresser 7 kr / st

Vem kan handla hos oss?

Alla kan köpa urval på Leadsson, oavsett om du driver ett svenskt eller ett utländskt företag.

Jag vill beställa adresser till privatpersoner, men vad kan jag använda adresserna till?

Adresserna kan användas för prospektering, utskick av kampanjer eller försäljning. Vi ser självklart till att ditt urval skräddarsys utifrån dina krav och önskemål.

Betalning vid beställning

Vi fakturerar för de beställningar du gör, däremot kan vi välja andra typer av betalmetoder beroende på vilket företag du representerar. En bedömning görs när vi får in din offertförfrågan. Företag med skulder och nyregistrerade företag betalar alltid i förskott. Samma upplägg gäller för företag som beställer större ordrar.

Är det säkert att köpa adresser till privatpersoner?

Det är säkert att köpa adresser till privatpersoner. Säkerhetsfaktorn är viktig för Leadsson, och vi följer både lokala såväl som internationella regelverk. Om du vill veta mer, är du självklart välkommen att kontakta oss.