Adresser till företag

Köpa adresser till företag? Det har aldrig varit enklare att nå ut till företag. Vi på Leadsson hjälper dig med konsultering och leverans av högkvalitativa adressuppgifter.

Adresser till företag – den raka vägen till framgång

Med Leadsson har du möjlighet att effektivisera ditt arbete genom att köpa adresser till företag. Snabbt, smidigt och väldigt enkelt. Vi hjälper dig att skapa ett urval som täcker hela din målgrupp med bra precision.

Leadsson bryr vi oss om våra kunder och strävar efter att alltid hålla våra urval och adresser så uppdaterade som möjligt. Detta är något som vi anser är viktigt för att du som kund ska bli nöjd med din beställning.

Att välja Leadsson framför andra aktörer har en rad olika fördelar. Vi har funnits i branschen väldigt länge och erbjuder mer än bara adresser till företag. I vårt utbud hittar du de populäraste och mest efterfrågade tjänsterna inom adressgenerering och leads. Vi erbjuder en bra kundservice där du får hjälp av samma säljare genom hela processen och framtida beställningar.

Vi vill ligga steget före

Vi stävar att alltid ligga steget före våra konkurrenter. Tack vare den teknologiska utvecklingen får vi in över 600 000 företag i våra register och databaser. Spara onödig tid på att prospektera själv, låt oss göra arbetet åt dig. När du köper adresser till företag genom Leadsson kan du komma igång med dina kampanjer samma dag.

Vill du veta mer om våra priser och hur vi kan effektivisera dina kampanjer? Begär en offertförfrågan genom formuläret som finns på sidan eller klicka här. Vi återkommer med prisuppgifter så fort vi kan.

Man som sitter på ett kontor och arbetar

Personlig service – från den allra första kontakten

Med Leadsson kan du räkna med bra och personlig service. Vi har varken krångliga kontaktformulärer eller telefonköer. Som kund får du en personlig säljare eller adressmäklare som hjälper dig; från den allra första kontakten, till din första beställning och alla framtida ordrar. Med oss är du i trygga händer.

Begär offert för köp av adresser till företag

Vill du köpa adressurval med adresser till företag? Begär en offert!

Leadsson hjälper dig med att hitta rätt urval för dina kampanjer. Begär en offert, det är gratis! Vi kommer därefter återkomma med ett prisförslag.

Varför ska du köpa adresser till företag genom Leadsson?

Med Leadsson når du ut till privatpersoner, myndigheter, företag och organisationer i hela landet.
Oavsett om du köper adresser till företag eller ett annat urval så sker leverans inom 24 timmar. Redo för nästa äventyr? Begär en offert så återkommer vi.
Våra kunder får lite extra kärlek. Vi erbjuder personlig service via mejl och telefon, och självklart garanterar vi att du alltid får hjälp av samma säljare!
Vi har erfarenhet inom leads och adresser sedan 2012. Det gör oss till en av de äldsta aktörerna i Sverige!
Kvinna som pratar i en telefon

Köpa adresser till företag – Vilka uppgifter ingår?

Syftet med att köpa adresser till företag är att du som kund ska kunna effektivisera ditt vardagliga arbete, genom att antingen nå ut till din målgrupp eller öka försäljningen vid exempelvis en säljkampanj. Ändamålen kan vara olika, men huvudsyftet är att urvalet som vi tar fram åt dig ska effektivisera ditt arbete.

För att passa dina behov väljer vi att skräddarsy ditt urval utifrån dina egna preferenser och kriterier, oavsett om du köper adresser till företag, föreningar eller adresser till privatpersoner. Vi erbjuder också urval med mailadresser till företag, mailadresser till beslutsfattare, uppgifter om fastighetsägare, telefonlistor och affärsdata.

Generellt finns följande variabler att välja bland när du köper adresser till företag. Du kan självklart ange egna kriterier och önskemål i en offertförfrågan för att få en prisuppgift.

  • Mailadresser (Du har möjligheten att köpa mailadresser till företag. När du väljer det här alternativet så får du alltså med mailadresser till företag i din excelfil)
  • Faxnummer (Om det finns registrerat i vårt företagsregister)
  • Mobilnummer (Om det finns registrerat i vårt företagsregister)
  • Beslutsfattare (Kan vara allt från verkställande direktör till inköpschef eller marknadschef)
  • Företag som har en hemsida (Observera att vi kan identifiera och extrahera ut domäner från e-postadresser om du bestämmer dig för att köpa mailadresser till företag i Sverige).
  • Branscher (Du väljer själv vilka branscher du är intresserad av)
  • Bolagsrelaterade uppgifter (Här kan du själv segmentera ut och köpa adresser till företag utifrån bolagsrelaterade variabler såsom bolagsform, omsättning, antal anställda, geografisk position etc.)

Fördelar med att köpa adresser till företag

Inte nog med att du själv bestämmer hur urvalet ska se ut så kan du också vara säker på att uppgifterna som vi hämtar från våra databaser är säkra, färska och pålitliga. Oavsett om du bestämmer dig för att köpa mailadresser (mailadresser till företag), adresser till leasingföretag eller köpa ut vårt företagsregister så kan vi vara säker och lita på oss som adressleverantör. Vi är adressleverantören som alltid sätter kunden i fokus.

Önska du köpa adressregister, mailadresser eller annan kontaktdata genom oss så gör du det enklast genom att kontakta vår kundservice via mail eller begära en offert direkt på hemsidan.

När du begär en offert så skickas din förfrågan till en av våra säljare. Du kan förvänta dig ett svar inom de närmsta 24 timmarna med ytterligare information om prisuppgifter och leveranstider.

Nackdelar med att köpa adresser till företag

Vi ser inga som helst nackdelar med att köpa adresser till företag. Med en dynamisk tjänst som Leadsson skräddarsyr du ditt eget urval utifrån egna preferenser och kriterier. Du har full frihet att välja det urval som passar dig. Se alltid till att framföra dina önskemål till den säljare som kontaktar dig efter att du gjort en offertförfrågan. 

Vad händer efter min offertförfrågan?

Efter att du fyllt i en offertförfrågan och markerat att den gäller adresser till företag så kommer du förstå få en notis om att din förfrågan är mottagen av oss. Därefter kommer en av våra säljare att gå igenom dina önskemål och krav innan hen återkommer med ett prisförslag som vanligtvis presenteras via e-post. Ibland händer det att vi ringer ut till dig, men primärt kontaktar vi dig via e-post. För att få en så korrekt prisbild som möjligt ber vi dig fylla i din offertförfrågan med så många detaljer som möjligt.

Vad kostar det att köpa adresser till företag?

Eftersom Leadsson erbjuder skräddarsydda tjänster kan priserna variera beroende på vilka typer av urval du efterfrågar. Det är svårt att ge en prisuppgift om du inte begär en offertförfrågan genom vår hemsida. Vi kommenderar att du begär en offert online för att få en offert för dina önskemål. Offerten är gratis.

Vem kan köpa adresser till företag?

Vi säljer till alla som har ett organisationsnummer, antingen ett svenskt eller utländskt. Adresser till företag kan även köpas av privatpersoner. Leadsson förbehåller sig rätten att välja betalmetod för respektive kund. Företag med betalningsanmärkningar kan enbart handla med förskottsbetalning.

Vad kan adresserna användas till?

Adressurvalen kan användas till försäljning, prospektering, utskick av diverse kampanjer men också vid exempelvis rekrytering. När du beställer adresser till företag från Leadsson så skräddarsyr vi alltid din beställning så att den passar dina behov och önskemål.

Hur sker betalning?

Betalning kan ske via faktura, direktbetalning med betalkort eller förskottsbetalning. Vi gör alltid en bedömning av varje offertförfrågan innan vi presenterar betalmetoderna. Nystartade företag, företag med sämre ekonomiska förutsättningar (exempelvis företag med skulder) eller företag som lägger större beställningar kan behöva betala i förskott. Är du osäker råder vi dig att prata med din säljare.

Är det säkert att köpa adresser till företag?

Ja, det är säkert att köpa adresser till företag. Vi tar säkerhet på största allvar och följer både svenska såväl som internationella regelverk. Leadsson sparar enbart dina kontaktuppgifter som du anger i din offertförfrågan. Dessa används vid all kommunikation mellan dig och oss, och du kan när som helst kontakta oss för att avbryta vidare kontakter.

Adresser till företag – Mer information i vår FAQ

För mer information om adresser till företag eller köp av andra typer av adressurval, ber vi dig läsa vår FAQ-sektion. Där hittar du frågor och svar på de allra vanligaste frågorna.