Köpa adresser till företag

Det har aldrig varit enklare att nå ut till företag. Vi på Leadsson hjälper dig med konsultering och leverans av högkvalitativa adressuppgifter till svenska, danska, norska, finska, åländska brittiska, amerikanska, maltesiska och irländska företag.

Vill du köpa adressurval med adresser till företag? Begär en offert!

Leadsson hjälper dig med att hitta rätt urval för dina kampanjer. Begär en offert, det är gratis! Vi kommer därefter återkomma med ett prisförslag.

Adresser till företag – aktiebolag, handelsbolag, enskilda företag och kommanditbolag

Under det senaste året har vi etablerat oss i flera länder och kan därmed erbjuda ett bredare tjänsteutbud än våra konkurrenter. Detta är något som vi stävar efter att förbättra, även i framtiden.

Fördelen med att köpa adresser till företag genom oss är att du på egen hand kan skräddarsy ditt eget urval. En annan fördel är du också kan ta del av vår adressbank som består av en databas med miljoner av adresser till företag, privatpersoner, organisationer och föreningar i hela världen. Många av dessa är redan producerade och kan levereras inom loppet av 24 timmar.

Kontaktuppgifter som du får vid köp av företagsadresser, bolagsregister / företagsregister

De grundläggande uppgifterna som följer med i varje beställning är företagsnamn, telefonnummer, postadress/besöksadress, postnummer, ort, land och en branschbeskrivning. När du köper adresser till företag så kan du även komplettera eller kräva andra kontaktuppgifter om du har några särskilda önskemål. Några av de vanligaste kontaktuppgifterna som efterfrågas av våra kunder är:

  • Mailadresser (Du har möjligheten att köpa mailadresser till företag. När du väljer det här alternativet så får du alltså med mailadresser till företag i din excelfil)
  • Faxnummer (Om det finns registrerat i vårt företagsregister)
  • Mobilnummer (Om det finns registrerat i vårt företagsregister)
  • Beslutsfattare (Kan vara allt från verkställande direktör till inköpschef eller marknadschef)
  • Företag som har en hemsida (Observera att vi kan identifiera och extrahera ut domäner från e-postadresser om du bestämmer dig för att köpa mailadresser till företag i Sverige).
  • Branscher (Du väljer själv vilka branscher du är intresserad av)
  • Bolagsrelaterade uppgifter (Här kan du själv segmentera ut och köpa adresser till företag utifrån bolagsrelaterade variabler såsom bolagsform, omsättning, antal anställda, geografisk position etc.) 
Fördelar med att köpa adresser till företag från vårt företagsregister

Inte nog med att du själv bestämmer hur urvalet ska se ut så kan du också vara säker på att uppgifterna som vi hämtar från våra databaser är säkra, färska och pålitliga. Oavsett om du bestämmer dig för att köpa mailadresser (mailadresser till företag), adresser till leasingföretag eller köpa ut vårt företagsregister så kan vi vara säker och lita på oss som adressleverantör. Vi är adressleverantören som alltid sätter kunden i fokus.

Önska du köpa adressregister, mailadresser eller annan kontaktdata genom oss så gör du det enklast genom att kontakta vår kundservice via mail eller begära en offert direkt på hemsidan.

När du begär en offert så skickas din förfrågan till en av våra säljare. Du kan förvänta dig ett svar inom de närmsta 24 timmarna med ytterligare information om prisuppgifter och leveranstider.

Betygsätt våra tjänster inom adresser till företag
5

Din feedback är värdefull

Leadsson arbetar aktivt med uppföljningar för att säkerställa att våra produkter, tjänster och service uppfyller våra kunders förväntningar. Därför uppskattar vi all form av feedback som kan göra oss ännu bättre. Har du varit i kontakt med oss eller beställt tjänster från Leadsson? Betygsätt oss gärna genom att klicka in ett betyg i omdömesfunktionen nedan.

Sending
Kundernas genomsnittliga betyg
4.76 (256 röster)