Adresser till fastighetsägare

Hos oss köper du adresser till fastighetsägare i hela Sverige – beställ ditt urval på Leadsson!

Adresser till Sveriges festighetsskötare

På oss på Leadsson.se kan du alltid hitta precis de uppgifter du behöver för att nå ut till potentiella kunder. Något som kan göra en stor skillnad när det gäller huruvida du faktiskt når ut till de som kan vara intresserade av just din produkt eller tjänst. Hos oss får du dessutom möjligheten att själv välja ut precis den informationen du behöver.

Oavsett om det är till privatpersoner, företag, beslutsfattare eller till fastighetsägare, har vi alla kontaktuppgifter du kan tänkas behöva. Vilket underlättar och förenklar för dig att verkligen minska ner ditt underlag för direktutskick än om du hade behövt göra ett massutskick. 

De flesta av våra kunder har en väldefinierad målgrupp som de riktar sig mot. Genom våra verktyg kan du hitta fram till precis de eventuella kunderna som kan ha ett intresse av det du säljer eller vill marknadsföra. Du får dessutom möjligheten att ta del av kompletterande information.

Om du behöver adresser till fastighetsägare har vi detta men du kanske även behöver telefon- eller mobilnummer till dem. Då ser vi till att du får tillgång till precis den informationen du behöver. Allt för att underlätta och förenkla vid ett framtida direktutskick. All information från oss på kommer i precis det formatet du vill. För att du ska kunna använda den med hjälp av de verktyg eller programvaror du använder dig av. 

Kvinna som sitter framför flyttkartonger

Vi hjälper dig gärna med adresser till svenska fastighetsägare. Begär en offert genom att fylla i fältet till höger, eller klicka på ”Begär offert”. Därefter kontaktar en av våra säljare dig med ett prisförslag – snabbt, smidigt och otroligt enkelt. Det är självklart gratis att begära en offert.

Begär offert på adresser till fastighetsägare

Köp adresser till fastighetsägare

Behöver du köpa adresser till fastighetsägare inför en framtida kampanj? Välj Leadsson.se, den personliga leverantören av adresser, urval och leads. Begär en offert så kontaktar vi dig.

Varför välja Leadsson vid köp av adresser till fastighetsägare

Väletablerad aktör sedan 2012
Fräscha urval med adresser som leder dig direkt till din målgrupp
Vi älskar kundservice, det kommer du märka!
Enkel och digital tjänst
Man i blå kavaj

Köpa adresser till fastighetsägare 

Vi har ett stort register över adresser till fastighetsägare som omfattar Sveriges samtliga fastighetsägare. Då vi även har tillgång till gott om kompletterande information om de här personerna, kan du själv välja hur du vill nå ut till dina potentiella kunder. Vilket också gör att du får flera vägar mot att nå dessa.

Det behöver inte enbart vara vanliga adresser till fastighetsägare utan även telefonnummer, e-postadresser och mycket annat. Självklart kan du även välja ut vilka kriterier som dessa ska uppfylla, exempelvis baserat på ålder, ort eller andra faktorer. För att på det sättet begränsa informationen så att den enbart omfattar de som ingår i just din målgrupp. 

Skulle du även behöva hjälp med att ta fram en väldefinierad målgrupp, är det något vi på Leadsson gärna hjälper dig med. Utifrån den informationen du ger oss, kan vi ta fram en målgrupp som passar. Något som gör det enklare för dig att nå ut till dina potentiella kunder och även för att på det sättet undvika utskick till sådana som inte är intresserade eller potentiella kunder. 

Då vi har en lång och gedigen erfarenhet, ger det oss en utmärkt insyn i vad som kan fungera för just dina eventuella kunder. Tillsammans kan vi sedan begränsa detta ännu mer om det skulle finnas speciella faktorer som ort eller område. Vilket gör att du sedan kan fokusera helt och hållet på just de personer som faktiskt kan vara intresserade av din produkt eller tjänst. 

Adresser till fastighetsägare gör det dessutom möjligt att hitta fram precis till de personerna som uppfyller ett kriterium. Att de äger en fastighet, vilket gör att om man säljer en produkt eller tjänst riktade mot ägare till fastigheter, har man redan sorterat bort många för ett framtida utskick. Något som verkligen gör det till ett kostnadseffektivt sätt att hitta nya kunder. Istället för massutskick eller andra former av massmarknadsföring, där man inte alls kan vara säker på att informationen når rätt person. 

Öka försäljningen med rätt typ av urval

När du köper adresser till fastighetsägare får du möjlighet att öka din försäljning. Då du med ett direktutskick till de här personerna ger dem informationen om att du finns och vilka tjänster eller produkter du erbjuder. Du undviker då att försöka sälja in din produkt eller tjänst till personer som inte har behov av dem. Vilket annars är vanligt vid andra former av marknadsföring då man inte kan särskilja mellan potentiella kunder och andra. Det finns självklart en del undantag men generellt sett är ett direktutskick det allra smidigaste och enklaste sättet för att nå ut till framtida kunder. 

Man kan också se det när man upptäcker att efter ett direktutskick brukar försäljningen öka. Något som gör det till en kostnadseffektiv lösning för att nå ut. Då man dessutom kan begränsa antalet personer man gör ett utskick till, får man också flera fördelar då man minskar kostnaderna markant per utskick. Om man då istället gör ett massutskick till alla hushåll i Sverige, får man inte alls samma kostnadseffektiva sätt att marknadsföra sin produkt eller tjänst. 

Adresser till fastighetsägare är inte heller sådan information som man enkelt kan samla in på egen hand. Om man då väljer att köpa in dessa från Leadsson slipper man slösa bort tid och pengar på att bygga upp samma databas av adresser vi redan har. Något som i längden inte alls är lika effektivt som att redan från början välja att använda sig av våra tjänster. Då vi dessutom håller vår information uppdaterad, kan du vara säker på att alla kontaktuppgifter du får är de som gäller. Vilket kan förändras medan man själv försöker att samla in samma information. 

Adresser till fastighetsägare minskar dina marknadsföringskostnader

Leadsson.se har ett komplett register över alla fastighetsägare och deras kontaktuppgifter. Oavsett om du enbart behöver adresser till fastighetsägare eller också kompletterande information som telefonnummer, har vi detta. Något som gör att du enkelt kan minska ner dina omkostnader för marknadsföring. 

Du vet precis vilka potentiella kunder du ska nå ut till och hur många som finns. Vilket inte alls är lika enkelt när man gör ett massutskick. Om man då begränsar sina utskick till enbart potentiella kunder minskar de löpande marknadsföringskostnaderna även i fortsättningen. Man vet nämligen precis vilka potentiella kunder som finns och man kan då minska ner antalet utskick man gör och begränsa dem till enbart sin målgrupp. Vilket minskar kostnaderna markant i jämförelse med ett massutskick och man kan dessutom vara säker på att man når ut till hela sin målgrupp. 

Då man även kan få tillgång till kompletterande information som telefonnummer, kan man också få flera sätt att kontakta de potentiella kunderna. Vilket också ger en alla möjligheter att också använda dessa. Gör man det får man också möjligheten att få feedback på ett helt annat sätt än om man använder andra typer av marknadsföring. Dock kan man alltid göra flera saker för att nå ut till det största antalet potentiella kunder som man kan. Man ska dock tänka på att man med hjälp av adresser till fastighetsägare får en väg att kontakta kunderna direkt. 

Ligg steget före dina konkurrenter med adresser till fastighetsägare

Om du köper in adresser till fastighetsägare och dina konkurrenter inte gör det. Får du en klar fördel gentemot dessa då du vet precis vilka potentiella kunder som finns. Vilket också ser till att du verkligen kan nå ut på ett helt annat sätt. Framförallt kan du fokusera på att nå ut till de potentiella kunderna du vet existerar, istället för att försöka hitta dem med massmarknadsföring. 

Du får med hjälp av adresser till fastighetsägare möjligheten att göra ett personligt utskick som verkligen gör det möjligt att vara unik och få den potentiella kundens intresse. Något som gör att kunden kommer att komma ihåg det, även om personen inte köper något just nu. Vilket är ytterligare en klar konkurrensfördel. 

Framförallt ska du inte ligga steget bakom dina konkurrenter, de kanske redan har köpt adresserna till fastighetsägarna i landet. Då har de en klar konkurrensfördel gentemot din verksamhet som då inte alls kan nå ut till dessa personerna på samma enkla sätt. Därför ska man alltid överväga om det inte är en direkt investering att med oss på Leadsson.se få tillgång till det underlaget man faktiskt har behov av för att nå ut till kunderna man vill ha. Det kommer att göra arbetet med marknadsföring betydligt enklare än om man försöker med andra sätt att nå ut till sina potentiella kunder. 

Köp rätt adresser till fastighetsägare

När du väl har möjligheten att hitta vilka dina potentiella kunder är, kan du tillsammans med oss på Leadsson.se välja ut vilka som passar in på din målgrupp. Då kan du enkelt minska ner antalet på potentiella kunder till de som verkligen skulle ha ett genuint intresse av dina produkter eller tjänster. 

Det är enkelt att begränsa antalet adresser till fastighetsägare baserat på en massa olika faktorer. Vilket gör att du alltid får precis de personerna som uppfyller alla kriterierna du har för din målgrupp. Något som också kommer att underlätta kommunikationen och göra det möjligt att skicka ut mer personliga direktutskick. Vilket är precis vad många potentiella kunder också upptäcker, framförallt om det sticker ut från resten av reklamen de får. Allt som sticker ut och lite udda är något man faktiskt upptäcker, vilket också gör att man kommer ihåg verksamhetens produkter eller tjänster. 

Om du därför har möjligheten att begränsa antalet så att du kan göra något mer unikt när du gör ett direktutskick. Kommer du även att i längden tjäna på det och på många sätt är det en klar investering att skaffa in ett underlag för framtida utskick från oss på Leadsson.se.