Företag

Leadsson inleder nytt samarbete med Credway

En av Sveriges största aktörer inom lån inleder ett nytt samarbete med Leadsson Sverige. Enligt Adam Persson, marknadschef på Leadsson, är man glada över att den teknik som Leadsson arbetar med kan användas inom lånebranschen. 

Leadsson har utvecklat Leadsson Business Search – en ny digital tjänst som ska hjälpa svenska företag, organisationer och myndigheter med leadgenerering. Leadsson Business Search består av en digital interaktiv databas där kunder har möjlighet att hitta potentiella samarbetspartners och kontaktuppgifter till de samma. Sökresultaten kan filtreras på bransch, omsättning, antal anställda och ytterligare variabler. Det är också möjligt att exportera sökresultaten och få alla kontaktuppgifter levererade i Excel.

Nu står det klart att en av Sveriges största låneföretag, Credway, kommer inleda ett samarbete med Leadsson för att stärka sin kunddatabas. Samarbetet går ut på att Credway kommer använda Leadsson Business Search för inhämtning av adressuppgifter.

– Intresset för vår nylanserade tjänst har varit stort och vi är glada över att få samarbeta med ett så starkt varumärke som Credway. Vi hoppas på att de kommer bli nöjda med tjänsten och att den kommer uppfylla de önskemål och krav som Credway har. Det är otroligt roligt att se hur vår teknik kan användas, även inom lånebranschen, säger Adam Persson, marknadschef på Leadsson Sverige.

Credway är en låneaktör som erbjuder privatlån, jämförbara med snabblån, mellan 1 000 och 30 000 kronor. Företaget grundades 2006 och har sedan start haft tillstånd att bedriva verksamheten som ett konsumentkreditsinstitut. Credway har tillsammans med sina andra systervarumärken en kundportfölj som består av 200 000 kunder i hela Norden.

Previous Article