Mailadresser

Utöka din kunddatabas, expandera din försäljning och nå ut till rätt målgrupp genom att köpa mailadresser till privatpersoner, företag, myndigheter, organisationer och föreningar.

Köpa mailadresser på Leadsson – ett unikt tillfälle att växa

Leadsson är en aktör inom leads och adresser. Vi tillhandahåller mailadresser till företag och säljer adressurval som kan användas i diverse kampanjer. Oavsett om du vill nå ut till nya kunder, påbörja en ny kampanj eller kommunicera ut ett viktigt budskap så hjälper vi dig att komma igång.

Tjänsten är enkel och smidig, och du behöver inga förkunskaper. Börja med att begära en offert i formuläret till höger. Sitter du uppkopplad via en telefon eller en surfplatta kan du klicka här för att komma till offertformuläret.

Lämna dina önskemål, kriterier och krav och tryck därefter på skicka-knappen. En av våra säljare kommer sedan att kontakta dig med en prisuppgift och tips på hur du kan effektivisera din kampanj.

Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa adressurval, oavsett om du efterlyser mailadresser till företag eller till privatpersoner, myndigheter, föreningar och organisationer. Vi vårdar våra register och uppdaterar urvalen frekvent. Detta är en viktig och krävande process som krävs för att du som kund ska bli nöjd.

Inom adresser och leads sedan 2012

Leadsson har funnits på marknaden sedan 2012 och har under åren vuxit till at bli en av Sveriges största aktörer inom leads och adresser. Vi arbetar i skrivande stund med över 100 länder som utgångspunkt och levererar mailadresser inom samtliga länder.

Till skillnad från många andra aktörer som arbetar inom samma affärsområde har vi varken kontaktformulärer eller telefonköper. Vi hänvisar inte heller våra kunder till FAQ-sidor. Istället arbetar vi med en unik och personlig modell där du som kund får en tilldelad säljare. Det är säljaren som du kontaktar när du behöver hjälp. Våra säljare hjälper dig under hela processen – hela vägen från din offertförfrågan till din leverans, och alla framtida beställningar.

Leadsson är en digital aktör inom leads, mailadresser och adressurval

Vi arbetar digitalt med den senaste teknologin på marknaden. Våra register uppdateras digitalt, vilket gör att vi kan leverera färska urval på mailadresser – oavsett om väljer att köpa mailadresser till företag, myndigheter, organisationer eller föreningar. Tack vare den digiala utvecklingen sparar du både tid och pengar. Leadsson kan effektivisera ditt arbete, vilket betyde ratt du sparar värdefull tid som du kan ägna åt annat. När du får ditt urval på mailadresser kan kan i princip påbörja din kampanj samma dag. För att börja, ber vi dig fylla i en offertförfrågan. Därefter återkommer vi med prisförslag.

Personlig kundservice när du köper mailadresser

Vi har ingen kundtjänst. Istället blir du tilldelad en personlig säljare som sköter hela din affärskontakt med Leadsson. På det sättet får du snabbare hjälp, men också en personlig service som särskiljer oss från många andra aktörer. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med ditt val.

Köpa mailadresser? Begär en offert för att få en prisuppgift

Mailadresser – Effektivisera dina kampanjer med Leadsson

Nå ut till företag, privatpersoner, myndigheter, föreningar och organisationer i över 100 länder. Köp mailadresser genom Leadsson.se

Leadsson är ett självklart val för köp av mailadresser

Vi har varit aktiva sedan 2012 och är en av de ledande aktörerna i Sverige
Uppdaterade mailadresser och bra kundnöjdhet!
Vi skämmer bort våra kunder med bra och personlig service
Inga telefonköer eller krångliga kontaktformulär. Vi är digitala!
man-med-dator

Mailadresser där du själv bestämmer hur urvalet ska se ut

Hos oss kan du köpa mailadresser till företag, privatpersoner, organisationer, föreningar och myndigheter. Urvalet skräddarsys utifrån dina egna behov, krav och önskemål där du är själv med i utformningen. Hur du än väljer att få dina mailadresser levererade så är det viktigt att du framför dina önskemål till oss i offertformuläret.

Insamling av mailadresser kan ske på olika sätt beroende på vilken typ av kampanj du kommer arbeta med. Vanligtvis kan du använda materialet för massutskick, nyhetsbrev, e-postmarknadsföring eller enkätundersökningar. Vi förhåller oss självklart till GDPR och ger råd om vad du kan och inte kan göra med ditt urval.

Om du inte vill köpa mailadresser som är standardiserade kan även den här utformningen skräddarsys. Låt säga att du vill skicka ut ett kampanjerbjudande till mottagare som är intresserade av hälsa och skönhet. Leadsson har då full kapacitet till att skapa tävlingar, undersökningar och landningssidor på nätet för att få spridning på dessa i insamlingssyfte. Varje deltagare som deltar och som accepterar villkoren hamnar då i en lista som du får när kampanjen är avslutad. På det sättet blir dina kampanjer både effektiva och lönsamma.

Insamling av material kan även genomföras genom sociala medier och telefonsamtal.

Varför du ska köpa mailadresser för dina kampanjer

Att köpa mailadresser är kostnadseffektivt. Du sparar samtidigt värdefull tid som du kunde ägna åt annat för din verksamhet. Vi assisterar dig dessutom med bra tips och råd för att du som kund ska nå ett så bra resultat som möjligt.

Prislista – Vad kostar det att köpa mailadresser?

Det beror på var det är för uppgifter du önskar beställa. Vi rekommenderar att du begär en offert på vår hemsida och fyller i detaljerat hur du vill att ditt urval ska se ut. Vi kommer därefter att kontakta dig via telefon eller e-post för att presentera en prisbild. Observera dock att priserna kan variera beroende på vilken typ av urval du önskar beställa. För att få en så rättvis prisbild som möjligt vill vi gärna att du gör en offertförfrågan.