Mailadresser till företag, privatpersoner och föreningar

Nå ut till rätt målgrupp med Leadsson – vi hjälper dig att köpa rätt adressurval

Begär en offert – få svar nästa dag!

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig med ditt adressurval? Begär en offert! Vi kommer att återkomma inom 24 timmar, antingen via e-post eller ett uppföljande telefonsamtal där vi presenterar ett prisförslag.

En leverantör – mailadresser till alla

Oavsett om du vill skapa en kampanj och rikta dig mot privatpersoner, företag, organisationer, myndigheter eller organisationer så finns vi här för att hjälpa dig med urvalet. De allra vanligaste kampanjerna är mot företag, privatpersoner och föreningar, men vi har även möjlighet att ta fram skräddarsydda mailadresser till specifika målgrupper – bland annat församlingar, skolor, föräldrar och mycket mer.

På Leadsson kan du köpa adresser till privatpersoner

På Leadsson kan du köpa adresser till företag

På Leadsson kan du köpa adresser till föreningar

Vi hjälper dig att lyckas – med strategiska adressurval

Vi är en väletablerad aktör och har goda referenser. Oavsett om du är erfaren av adressurval eller ny inom området så finns vi alltid här för att hjälpa dig på traven.

Rådgivning

Premium-support

Personliga säljare

Företag, organisationer och föreningar

Om du vill köpa leads till företag kan det vara bra att veta vilka segment som är intressanta för ditt ändamål. Nedan kan du se vilka variabler och filtreringsmöjligheter som ges.

 • Bolagsform
 • Branscher
 • Personal (Antal anställda)
 • Geografisk position (Postorter, orter och län)
 • Omsättning

Följande uppgifter ingår:

 • Företagsnamn
 • Adress inklusive postnummer och ort
 • Telefonnummer
 • E-postadress (kan tilläggas)
 • Faxnummer
 • Telefonnummer
 • Branschbeskrivning
Privatpersoner

Fördelen med att köpa leads och adressuppgifter till privatpersoner är att du själv kan bestämma hur de demografiska variablerna ska se ut. De vanligaste urvalen består oftast av namn, adress och telefonnummer. Dock kan du bestämma om du vill få ett utdrag på en målgrupp med anknytning till en viss ort, med ett särskilt intresse eller något annat samband.

Leadsson.se skräddarsyr ditt urval utifrån dina behov och önskemål. Vi har även möjlighet att kombinera tjänsten med leadgenerering eller datainsamling.

Kontakta oss för gratis rådgivning och konsultering.

Användningsområden

Så fort du får urvalet skickat bestämmer du själv vad du vill använda det till och när du vill använda materialet. Våra leads kan användas för massutskick, direktreklam, e-postmarknadsföring, telemarketing eller någon annan form av uppsökande verksamhet.

Lead Generation och datainsamling

Om du har en kampanj och behöver speciella leads kan Leadsson hjälpa dig att hitta de högkvalitativa leadsen som skräddarsys efter dina behov. Utöver försäljning arbetar vi även med lead generation och datainsamling. Dessa två kan se ut på olika sätt men kännetecknas oftast av två skilda insamlingsmetoder.

Lead Generation via telefonsamtal

Ett annat sätt att samla in data är via telefon. Även om det kan vara tidskrävande kommer du garanterat få högkvalitativa leads i världsklass. Den här metoden kan användas om du vill samla in uppgifter om exempelvis beslutsfattare, större bolag, chefer eller annan data.

Lead Generation på nätet och sociala medier

Ett annat sätt att samla in data är via telefon. Även om det kan vara tidskrävande kommer du garanterat få högkvalitativa leads i världsklass. Den här metoden kan användas om du vill samla in uppgifter om exempelvis beslutsfattare, större bolag, chefer eller annan data.

Betygsätt våra tjänster inom adresser till företag
5

Din feedback är värdefull

Leadsson arbetar aktivt med uppföljningar för att säkerställa att våra produkter, tjänster och service uppfyller våra kunders förväntningar. Därför uppskattar vi all form av feedback som kan göra oss ännu bättre. Har du varit i kontakt med oss eller beställt tjänster från Leadsson? Betygsätt oss gärna genom att klicka in ett betyg i omdömesfunktionen nedan.

Sending
Kundernas genomsnittliga betyg
4.76 (256 röster)