Köpa leads

Ska du köpa leads? Effektivisera din försäljning med Leadsson och nå ut till nya kunder. Snabbt, bekvämt och enkelt.

Med Leadsson ökar du din försäljning – hos oss kan du köpa leads enkelt på bara nåra klick

Leadsson är en av Sveriges ledande aktörer inom leads. Hos oss kan du köpa leads till företag, privatpersoner, myndigheter, organisationer och föreningar i Sverige och över 100 andra länder. Vi hjälper dig att komma igång snabbt. För att påbörja din beställning gör du en offertförfrågan genom vår hemsida. Processen tar bara någon minut, därefter kontaktar vi dig med en prisuppgift. Att köpa leads har aldrig varit enklare.

Som kund hos oss är du i trygga händer. Vi bryr oss om våra kunder och strävar efter att du ska bli nöjd med din beställning. För att säkerställa kundnöjdheten och kvalitén på våra leveranser arbetar vi kontinuerligt med att uppdatera våra adresser, urval och leads. Det finns således fördelar med att välja Leadsson framför andra aktörer på marknaden. Om du vill köpa leads genom oss så garanterar vi personlig service. Alla våra kunder får en personlig säljare som hjälper dig genom hela processen, från din offertförfrågan till leveransen och allt däremellan.

Att köpa leads är en digital process

Den tekniska utvecklingen gör att vi kan arbeta snabbt, effektivt och digitalt. Vi uppdaterar våra urval med hjälp av API-er och garanterar färsk och aktuell data när du bestämmer dig för att köpa leads från oss. Tekniken gör att du sparar tid och pengar. Istället för att på egen hand leta efter leads så kan du luta dig tillbaks och låta Leadsson sköta arbetet. Tiden som annars skulle gå förlorad kan du lägga på något annat. För att veta mer om hur vi kan hjälpa dig med att köpa leads ber vi dig fylla i en offertförfrågan. Därefter kontaktar vi dig så snabbt som möjligt med prisuppgifter, råd och tips på hur du kommer igång med din kampanj.

Kollegor i mötesrum

Olika typer av leads att köpa

Ska du köpa leads så kan det vara bra att känna till vilka typer av leads som tillhandahålls. Vi skräddarsyr alltid dina leads utifrån dina önskemål och behov. Du kan dock köpa leads med förvalda kategorier, till exempel adresser till företag, adresser till privatpersoner, mailadresser, telefonlistor eller generella adresser. Du kan även köpa leads som omfattar uppgifter från folkbokföringsregistret.

Köp leads online, få en gratis offert!

Ett klick för att köpa leads

Begär en gratis offert och ange vad du efterlyser. Vi kommer därefter kontakta dig och berätta mer om erbjudandet och vad du som kund får ut. Det kostar ingenting, vi berättar gärna mer!

Därför ska du köpa leads från oss

Internationellt företag med gott rykte inom branschen
Snabba leveranser och snabba svar. Vi finns alltid tillgängliga när du behöver hjälp, tips och råd!
Personlig support genom hela beställningsprocessen. Våra säljare hjälper dig att komma igång med dina kampanjer.
Vi kan leads, både i Sverige och i världen! Leadsson levererar urval och data från över +100 länder.
En glad kvinna

Hur kan jag använda de leads som jag köper?

När du köper leads från Leadsson så kan du räkna med att du gjort ett bra val. Våra leads kan du använda för att hitta och nå ut till nya kunder, för att utöka er kunddatabas eller för att bygga nya kundrelationer. Det är även möjligt att beställa leadstjänster för att uppdatera era befintliga register och komplettera dessa med äldre data eller data som saknas.

Bland företagen som valt att köpa leads från oss återses både nyetablerade företag såväl som väletablerade bolag inom alla möjliga branscher. Urvalen är applicerbara på alla branscher, vilket också resulterat till vår framgång.

När du vill köpa leads så styr du själv över urvalet

Det är vårt jobb att leverera de leads som du önskar köpa. Vi lyssnar aktivt på våra kunder och involverar kunderna i hela processen. Dina krav, önskemål och kriterier är väldigt viktiga.

Det är alltid du som kund som bestämmer vilka typer av leads som vi ska ta fram åt dig. Råd, tips och rekommendationer är något som våra säljare gärna hjälper till med. Tveka därför inte att fråga om hjälp när det behövs.

Hur går jag vidare för att köpa leads?

Du fyller i en offertförfrågan, därefter väntar du på svar från oss. Vi återkommer så fort som möjligt. Glöm inte fylla i din e-postadress och ett telefonnummer vi kan nå dig på.

Betalning vid köp av leads

Leadsson skickar vanligtvis ut en faktura, men det är också möjligt att göra en direktbetalning med betalkort. Förskottsbetalning används för beställningar utförda av nystartade företag och företag med betalningsanmärkningar. Vi förbehåller oss även rätten att kräva en deposition eller en förskottsbetalning vid större leveranser.