Arbeta på Leadsson

På bara två år har vi vuxit till att bli en av de största aktörerna i Sverige inom lead generation och försäljning av leads. Idag finns vi representerade i 11 länder. Vill du också vara en del av vår framgång?

Kontorsbyggnad
Sliema kontor

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster, men vi rekommenderar intresserade och potentiella kandidater att skicka sin ansökan, bestående av ett CV och ett personligt brev, till jobb (@) leadsson.se.

Nya tjänster annonseras vanligtvis ut på Leadsson.se, LinkedIn och på Arbetsförmedlingen hemsida. 

Kortfattat om Leadsson och hur det är att arbeta hos oss

Vad arbetar Leadsson med?

Vi är specialiserade på lead generation och adressinsamlingsstrategier. Bland vårt tjänsteutbud finns också adressurval till försäljning, där kunden själv har möjlighet att skräddarsy sitt urval för sina respektive ändamål. Vi tillhandahåller adressuppgifter till privatpersoner, företag, föreningar, myndigheter och organisationer.

Vilka grundmeriter behöver jag för att söka arbete på Leadsson?

Dina arbetsuppgifter är relaterade till den position du söker. Vi har dock vissa grundmeriter som vi anser är betydelsefulla för de kandidater som söker jobb på Leadsson. Kunskaper i Microsoft Excel, databashantering, fakturering och nyförsäljning är några av dem.

Vilka kontor kan jag arbeta på?

Leadsson.se är en internationell handelsplats och riktar sig främst mot den svenska marknaden. Vi finns dock etablerade på elva andra marknader under andra varumärkesnamn. I Sverige arbetar från tre orter. Leadssons huvudkontor finns på Malta.