Det hela började i Kalmar.

Om Leadsson och vår historia

Vi lanserade vår allra första webbsida 2014. Här kan du se en sammanfattning på hur Leadsson har utvecklats genom åren och var vi står idag.

[stm_company_history][stm_company_history_item year=”2012″ title=”Två mediestudenter utvecklar en ny affärsidé” description=”Konceptet med Leadsson utvecklades ursprungligen av två mediestudenter vid Linnéuniversitetet i Kalmar. “][stm_company_history_item year=”2014″ title=”Leadsson skapas som en självständig produkt” description=”Studenterna säljer sin affärsidé och plattformen till ett lokalt medieföretag, som därefter tar steget och utvecklar Leadssons digitala identitet. En sajt lanseras på svenska och de första kunderna kommer in. “][stm_company_history_item year=”2015″ title=”Vi växer i Norden” description=”På ett år efter sin lansering börjar Leadsson värva in fler kunder från Norden. Affärsområdena expanderar till Danmark och Norge. Samtidigt öppnas det upp ett nytt kontot i Malta.
“][stm_company_history_item year=”2016″ title=”Leadsson fortsätter växa – på andra sidan atlanten” description=”Under hösten 2016 expanderar vi ytterligare och etablerar oss på den brittiska, irländska och amerikanska marknaden. “][/stm_company_history]
[stm_sidebar sidebar=”311″]